- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- В кое училище сте приети? 8 клас - 2011 - 2012
Някой във ФЕГ Пловдив с английскии ?
ГРЕ "Георги Стойков Раковски" с Испански език - Бургас
Йей ще съм съученичка с sunnyreni![]()
Любовта е чувство заради което живея, но приятелите са тези заради които бих дала живота си!
Damon Salvatore (h)(h)(h)
Dean and Sam Winchester (h)(h)(h)
Аз се радвам , че с братовчедка ми сме една и съща паралелка, но може да се паднем различни класове..
Вече знам 4-ма човека, с които МОЖЕ БИ ще бъдем в един клас..
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
АГ "Гео Милев" Русе с АЕ и НЕ/РЕ(не съм го избрал още), но отивам на 2-ро класиране за МГ "Баба Тонка" с информатика.
Запишете и magiie във ЕГ "Д-р Иван Богоров", Димитровград![]()
Здравейте ,
мене ме приеха в СГСАГ "Христо Ботев" - Геодезия - АЕ . Ако има и други който са приети в мойта специалност ми пишете на skypa : plodowo_bonbonche_teddy . Ще се радвам да се запознаеме !![]()
с какви балове са влезнали /като е важно и дали са момчета или момичета /Първоначално написано от Runaway11
В едно училище сме само,че аз съм с немскиПървоначално написано от Scourge
![]()
![]()
![]()
ХГ "Дамян Дамянов" с български, английски и история - Сливен
Добре де, никой ли няма в 35то?!Ако има някой (независимо каква паралелка да ми пише на лично)
![]()
PS: BlackEyedPeas може ли да ме добавиш в поста на първата страница? Аз съм приета в 35 СОУ "Добри Войников" с НЕ, РЕ и АЕ. Мерси предварително![]()
Аз съм в ЕГ "Пловдив" с АЕ.Който е приет там,може да ми пише ЛС.
![]()
НТБГ банково дело с немски![]()
![]()
Ако има някои друг ,да драсне едно ЛС
![]()
Eй тая гад запетайката е не я мога !
Няма ли някой в 134???![]()
![]()
![]()
Scourge какъв ти е facebooka аз вече на много хора намерих, които ще са с англиски![]()
![]()
![]()
П.П Съжалявам за спама![]()
![]()
Aз съм приета в 33 ЕГ с английски и немски, обаче и аз ще пробвам на 2-ро класиране. :3Първоначално написано от xsupernatural
Be nice and smile to everyone you meet. You don't know what they are going through, and they might just need that smile. Atleast for a moment, it would make a lot of difference to them. Life give us many such moments to take other feel better. For tomorrow when you feel low, someone might smile and you feel better. ^^
ФЕГ Пловдив с АЕ.Има ли някой?
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EW2RH_1Lt6Y[/youtube]
Здравейте хора който е приет в ГРЕ Георги Сава Раковски да ми пише на Skype: naruto.u2
Град:Бургас
хеейаз съм първа английска с профил АЕ/ФЕ
който е там да прати лс
!
Приятелите са като звездите .. Когато стане тъмно, само те се виждат ..
С какви езици си?Първоначално написано от BaffaLsc
Be nice and smile to everyone you meet. You don't know what they are going through, and they might just need that smile. Atleast for a moment, it would make a lot of difference to them. Life give us many such moments to take other feel better. For tomorrow when you feel low, someone might smile and you feel better. ^^
СГАСГ Христо Ботев - Геодезия