- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъзикане с даскали
Разкажете за това как сте се базикали или сте затапвали учители .... В нашия клас тва се случва всеки ден и във всеки час![]()
![]()
:P
![]()
![]()
![]()
[/list]
Госпожата : Знам че сте гу учили много много отдавна такаче ... Защо този триъгълник е тъп ?!
моята фр : вие сте му преподавали
Или учиш някъде на село,или си измисляш.А най-комичното е,че си 97 набор![]()
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Моя грешкаПървоначално написано от Mirage3
![]()
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
След години ще имате деца.. ше трябва да ги храните, ше влезете като учител, ше се опитате да научите малките 11 годишни идиотчета и те ще се лигавят и `бъзикат` с вас и тогава ще се сетите за сега .. карма..
Думите на учителя по математика ..
<3 d(ˆˆ)b
Aвторке,авторке,затънала си в глупост.
Кирилицата е задължителна.
Extremescream
Училището е място за учене, а не да се "шегувате" с учителите...
Яко си тъпа честно...Първоначално написано от zlatity99
И поне пиши на кирилица , а не на тъпа шльоковица.
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
Ако бях на мястото на учителите ти и някаква малки лигли (визирам теб и Елито) ми се правиха на отворени, просто щях да ви стъжня животеца, при това напълно заслужено. Като не ти е интересно в час, поне си мълчи, а не се прави на оригинална. Нито излизаш много умна, нито нищо. Просто се доказваш като поредната тъпа малка бъдеща кифла, която е решила, че е хванала Господ за шлифера и че може да си прави каквото иска, защото е мноу якааа.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Можеш да прекръстиш темата на "Как се затапваме сами".
Не знам каква воля трябва да имаш, за да станеш учител на пето-/шесто-/седмокласници.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
"Взехме количките с дистанциовно от под масата (някой си ги беше забравил) закрепихме бележниците и потеглиха колите излязоха извън стаята и госпожата след тях (сички се напикаха от смях) госпожата гони колицките ние ги оправлявяме
Давахме на момчетата да ги оправляват и теи ... Абе ЦЕЛИЯ клас винаги се базика с госпожите "
![]()
![]()
![]()
![]()
По скоро госпожите ни слагат постоянномного тролват
Но много спорим с госпожите, но накрая те печелят ест! Госпожата по математика постоянно слага на един-много си малоумен ве главата ти е празна, не съм виждала по-тъпо същество от тебе, вземи се гръмни най-накрая
или пък таз по практика вика на един-ей ти нещо май си обърнал резбата и никой няма да ти пусне, дори и аз, пък и прайш мускули, но няяш нищо в главата и в гащите -горкият
![]()
'Ше си умрете тъпи.
Абе вашия набор сте големи фантазии..![]()
Станали на по 12 години и мислят, че вече са сууупер печени и якиииии....![]()
Бъзикаме се ,да...но по приятелскибез да обиждаме учителя или той нас (има и такива простаци като авторката ест.,говоря по принцип)
))
Ако някоя 11 годишна пикла ми се прави така на интересна ще я оставя да повтори годината...да се пошегувам и аз малко с нея![]()
ами не всъщност отличнички сме ... а дали сме тъпи или не вас не ви интересува ...... щом като нашите даскали се държат гадно с нас ..... и ние !!!! В началото аз не се шегувах с даскалите изобщо .... ама като ще ми вика "кучка" .... Първо ми обяснява как ще завърща и после ХОп добро завършванеи вика на класа ни е от "кучки" и обиди и момчетата ...
Няма ли кой да те застреля тебе ? .. БожеПървоначално написано от zlatity99
.. такива измишлиотини за първи път чувам .. и не , че нещо но жестоко се съмнявам учител да стигне до там , че да нарича някого "кучка" .. А и + това аз мисля , че учителите се държат така с вас както и вие с тях ..
Просто
Face wall за тебе !!
![]()
+5498568911Първоначално написано от Biskfitka
![]()
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Ако наистина те са те обидили значи ии ти тях с нещо . Мисля че решението е целия клас (понеже казваш че целия клас се щегувате с учетелите) да се извините ! По-късно всичко ще е ОК ....
ми ту..Първоначално написано от Tempest