.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Бъзикане с даскали

Разкажете за това как сте се базикали или сте затапвали учители .... В нашия клас тва се случва всеки ден и във всеки час :P [/list]

Госпожата : Знам че сте гу учили много много отдавна такаче ... Защо този триъгълник е тъп ?!
    моята фр : вие сте му преподавали

Град
    София
    Или учиш някъде на село,или си измисляш.А най-комичното е,че си 97 набор
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

Голям фен Аватара на Mirage3
    Цитирай Първоначално написано от Greennight
    *99

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Mirage3
    Цитирай Първоначално написано от Greennight
    *99
    Моя грешка
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

Голям фен Аватара на OnlyGirl
    След години ще имате деца.. ше трябва да ги храните, ше влезете като учител, ше се опитате да научите малките 11 годишни идиотчета и те ще се лигавят и `бъзикат` с вас и тогава ще се сетите за сега .. карма..
    Думите на учителя по математика ..
    <3 d(ˆˆ)b

:d

Кирилицата е задължителна.
    Extremescream

Училището е място за учене, а не да се "шегувате" с учителите...

Re: :d

Цитирай Първоначално написано от zlatity99
    hfff .. ne u4a na selo a v grad .... a na6iq klas si e takav ... vseki prawi gluposti .... tova 4e vie ne se 6eguvate s daskalite si .. prosto e ...
    Яко си тъпа честно...

И поне пиши на кирилица , а не на тъпа шльоковица.
    Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Ако бях на мястото на учителите ти и някаква малки лигли (визирам теб и Елито) ми се правиха на отворени, просто щях да ви стъжня животеца, при това напълно заслужено. Като не ти е интересно в час, поне си мълчи, а не се прави на оригинална. Нито излизаш много умна, нито нищо. Просто се доказваш като поредната тъпа малка бъдеща кифла, която е решила, че е хванала Господ за шлифера и че може да си прави каквото иска, защото е мноу якааа.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Мега фен Аватара на Chacho
    Можеш да прекръстиш темата на "Как се затапваме сами".

Не знам каква воля трябва да имаш, за да станеш учител на пето-/шесто-/седмокласници.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

"Взехме количките с дистанциовно от под масата (някой си ги беше забравил) закрепихме бележниците и потеглиха колите излязоха извън стаята и госпожата след тях (сички се напикаха от смях) госпожата гони колицките ние ги оправлявяме
    Давахме на момчетата да ги оправляват и теи ... Абе ЦЕЛИЯ клас винаги се базика с госпожите
    "

Мега фен Аватара на iiordanova
    ОМГ!
    В кое селско училище учиш?

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    По скоро госпожите ни слагат постоянно много тролват Но много спорим с госпожите, но накрая те печелят ест! Госпожата по математика постоянно слага на един-много си малоумен ве главата ти е празна, не съм виждала по-тъпо същество от тебе, вземи се гръмни най-накрая или пък таз по практика вика на един-ей ти нещо май си обърнал резбата и никой няма да ти пусне, дори и аз, пък и прайш мускули, но няяш нищо в главата и в гащите -горкият

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Простаци.
    Брях,брях

'Ше си умрете тъпи.

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Абе вашия набор сте големи фантазии..

Станали на по 12 години и мислят, че вече са сууупер печени и якиииии....

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Бъзикаме се ,да...но по приятелски без да обиждаме учителя или той нас (има и такива простаци като авторката ест.,говоря по принцип) ))
    Ако някоя 11 годишна пикла ми се прави така на интересна ще я оставя да повтори годината...да се пошегувам и аз малко с нея

ами не всъщност отличнички сме ... а дали сме тъпи или не вас не ви интересува ...... щом като нашите даскали се държат гадно с нас ..... и ние !!!! В началото аз не се шегувах с даскалите изобщо .... ама като ще ми вика "кучка" .... Първо ми обяснява как ще завърща и после ХОп добро завършванеи вика на класа ни е от "кучки" и обиди и момчетата ...

Фен Аватара на LoweShot
    Град
    Град на интригите ;Д !!
    ами не всъщност отличнички сме ... а дали сме тъпи или не вас не ви интересува ...... щом като нашите даскали се държат гадно с нас ..... и ние !!!! В началото аз не се шегувах с даскалите изобщо .... ама като ще ми вика "кучка" .... Първо ми обяснява как ще завърща и после ХОп добро завършванеи вика на класа ни е от "кучки" и обиди и момчетата ...
    Няма ли кой да те застреля тебе ? .. Боже .. такива измишлиотини за първи път чувам .. и не , че нещо но жестоко се съмнявам учител да стигне до там , че да нарича някого "кучка" .. А и + това аз мисля , че учителите се държат така с вас както и вие с тях .. Просто Face wall за тебе !!

Im a LADY in da street but a FREAK in the bed...

Супер фен Аватара на IWannaBeSedated
    Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    Бъзикаме се ,да...но по приятелски без да обиждаме учителя или той нас (има и такива простаци като авторката ест.,говоря по принцип) ))
    Ако някоя 11 годишна пикла ми се прави така на интересна ще я оставя да повтори годината...да се пошегувам и аз малко с нея
    +5498568911

When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (

Ако наистина те са те обидили значи ии ти тях с нещо . Мисля че решението е целия клас (понеже казваш че целия клас се щегувате с учетелите) да се извините ! По-късно всичко ще е ОК ....

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба

Цитирай Първоначално написано от Tempest
    ми ту..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си