.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Плаче ми се ..

Аз съм момиче и имам чувстовото, че съм прокалната.Харесам си едно момче той ми даде някаква надежда и след това трагва с някоя .... и това се повтаря поттретва вече не се надявам на нищо...... писна ми моля за савет .Имам чувството, че никога няма да имам това което поскам, че съм наказана до живот.Не издържам вече немога да гледам филми немога да слушам музика всичко ми напомня за проклетата любов която явно много ме мрази и не иска да дойде ..... не искам вече да се влюбвам в никого защото се разочаровам после.Съвет моля ... ||

Град
    в Майнатаун, България (близката канавка)
    Ами като си видяла, че този образ те разиграва като маймуна просто го зарежи? Това май ще е най-доброто, което може да направиш. Ще видиш как изведнъж ще ти се гледат филми, ще ти се слуша музика, а може и да ти се преходи на дискотека (ако имаш 18 разбира се).
    Ям и Пия, Еба и Бия, Душата в Рая, Хуя до Края!

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    На колко си години?

Спокойно, не си прокълната. Рано или късно ще срещнеш някой, който ще те харесва достатъчно, че да не се изкушава по други.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Всъщтност при мен по-страното е че момчетата нямат нищо общо а се случва едно и също имам чувството че живота ми се повтаря на лента и се въртя в някакав кръг.А в същото време в мене се влюбва някое момче коеот аз не харесвам и не искам да имам нищо общо с него искам само да сме приятели все едно съм наказана че не отвръщам на чувстват а на другите но нали човек трябва да взима от живота това което иска а не това което му се предостава ... ..... .. как да отвърна на чувствата на някои като друг не отвръща на моите абее много е омешано и сложно и не ми се мисли вече ..

Бил съм в подобно положение, най-добре опитай да се откажеш по някакъв начин махни нещата които ти напомнят за него или опитай да направиш нещо с момчетата, които харесват теб, не се знае какво може да излезе. Аз направих така ии сега съм супер щастлив, а момичето, за което не спирах да мисля вече ми е безразлична.

Голям фен Аватара на Junieee8
    Град
    it's simple... you have to find me
    знам че е гадно... ама поживей още десетина години,пък ако нищо не става се гръмни (знам че ще стане )
    sometimes we
    to hide
    sometimes we
    to hide

Едва ли го е направил нарочно...

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Ох,майко..
    Брях,брях

Град
    World of MINIMAL
    На 11 ли си ?

Супер фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kosmos
    Всъщтност при мен по-страното е че момчетата нямат нищо общо а се случва едно и също имам чувството че живота ми се повтаря на лента и се въртя в някакав кръг.А в същото време в мене се влюбва някое момче коеот аз не харесвам и не искам да имам нищо общо с него искам само да сме приятели все едно съм наказана че не отвръщам на чувстват а на другите но нали човек трябва да взима от живота това което иска а не това което му се предостава ... ..... .. как да отвърна на чувствата на някои като друг не отвръща на моите абее много е омешано и сложно и не ми се мисли вече ..
    При мен се случва същото - някое момче се влюбва в мен, а аз изобщо не го харесвам, изобщо не ми допада не само като човек, но и като характер..
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Образованието или възпитанието ти пречат само не мога да разбера оО
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Просто това явно не е човекът за теб.
    Недей да тръпеш все в очакване на любовта,както се казва хубавите неща стават когато най-малко ги очакваме.И стига с това отрицателно мислене.
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Супер фен Аватара на djipsito
    Ми и аз съм в тоя омагьосан кръг, с тая разлика, че не съм влюбена и не искам никой. И като си харесам някой всичко се скапва, а иначе има момчета, които ме харесват. Просто не ми допадат като характер и... често живота ми показва иронията си.

За тва не мисля за момчета и си правя кефа. Давам го по-позитивно и ми се случват хубави работи. Пробвай
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Супер фен
    Ходи на врачка да ти развали магията.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Цитирай Първоначално написано от IseeDEADbodies
    Образованието или възпитанието ти пречат само не мога да разбера оО

Първо - какви сигнали ти дава, защото понякога става объркване?
    Второ - на всеки му се случва да го отхвърлят или да харесва някой, който не му отвръща със същото. Приеми го. Това не е проклятие и не е причина да изпадаш в депресии.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си