.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Фен
    Град
    sofiq

Моля ви помогнете ми!!!

искам да ви попитам днеска го направих с моята приятелка без презерватив по принцип не използвам и ви казвах че го направихме аз свърших (не в нея) и след около 10,15 min пак го направихме и въпросът ми е дали е бремена се опасяваме и мисля да ходя да взема ескапел или не знам кво да правя!!!

и колко процента може да е бременна
    dont't fuck with me

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Дата на последна менструация на приятелката ти?
    Продължителност на менструцията?
    Продължителност на цикъла?

Голям фен Аватара на naksdy
    Ееее ама стига де, има 20 000 такива теми

1. Много си прост!
    2. Спрете да го правите без капути, без да сте готови да посрещнете последствията!
    3. Тва че не си свършил в нея, не е на 100% сигурно, че няма да се получи гаф!
    4. Щом сте повторили, след това изми ли го и пика ли или ръгаше пак кат невидял?
    5. Много си прост!
    6. В овулация ли е?
    7. Ако не знаеш я питай кога и е дошло за последно, дата на която сте го направили и продължителността на менструалния цикъл (не колко дни е менструацията, а менструалния и цикъл)
    8. Ескапел е крайно решение, спрете да го дъвчете като Бонибон
    9. Колко % е бременна? Wtf?!?
    10. Виж 1 и 5...

Фен
    Град
    sofiq
    Цитирай Първоначално написано от ThisIsMe
    Дата на последна менструация на приятелката ти?-миналия месец
    -7 седмица max
    dont't fuck with me

Фен
    Град
    sofiq
    Цитирай Първоначално написано от naksdy
    Ееее ама стига де, има 20 000 такива теми

1. Много си прост!-и престани мн си прост
    2. Спрете да го правите без капути, без да сте готови да посрещнете последствията!
    3. Тва че не си свършил в нея, не е на 100% сигурно, че няма да се получи гаф!
    4. Щом сте повторили, след това изми ли го и пика ли или ръгаше пак кат невидял?-не съм пикал и изми и също не съм ругал бях нежен
    5. Много си прост!
    6. В овулация ли е?- 5,6 дена би трябвало да и дойде
    7. Ако не знаеш я питай кога и е дошло за последно, дата на която сте го направили и продължителността на менструалния цикъл (не колко дни е менструацията, а менструалния и цикъл)
    8. Ескапел е крайно решение, спрете да го дъвчете като Бонибон
    9. Колко % е бременна? Wtf?!?
    10. Виж 1 и 5...
    dont't fuck with me

Цитирай Първоначално написано от pitona666
    Цитирай Първоначално написано от ThisIsMe
    Дата на последна менструация на приятелката ти?-миналия месец
    -7 седмица max

Ако опитваш да се правиш на интересен -не си оригинален!
    Инак трябва да си мега прост,за да ми напишеш подобни глупости.

Фен
    Град
    sofiq
    това ми каза това ти пиша доколкото разбрах не съм мн в час с тези неща извинявам се не се опитвам да се правя на интересен не ми е до товa
    dont't fuck with me

Разбрахме че не ги разбираш тези неща, просто питай твоята приятелка, белким тя знае за кво става дума

Цитирай Първоначално написано от naksdy

Фен
    Град
    sofiq
    днес го правихме в 17:00 а тя не може да ме разбере кво и говора на тела
    dont't fuck with me

Едно,че твоята девойка не си води календарче ,за да изчислява рисковите дни,друго,че не сте правили безопасен секс.И ние как да знаем дали е бременна,като дори тя не знае кога е последната и менструация?Аз нямам нерви да се занимавам.Щом не умеете да се пазите и да се образовате преди секс,тровете се с хапчета!

Баси, кво има за разбиране в това кога и е дошло тоя месец и кога миналия?

anonymous708973
    Guest
    Така.

Питай приятелката си кога е била последната й менструация. (Това е период от 3-4-5-6 дни, в които й тече кръв от ... нужно ли е да обяснявам в детайли или искаш и картинка.)
    Питай я също и колко е дълъг месечният й цикъл. (Това е периодът от началото на една менструация до началото на следващата).

Така ще изчислим овулацията - периода, в който е най-вероятно да забременее.
    Пиши скоро, за да ти кажем, за да имаш време да купиш ескапел, защото действа до 72 часа след секс, като е добре да се пие възможно най-рано.

PinkPan7her ,само да отбележа,че може да се зачене единствено по време на овулация,а не че тогава е най-възможно.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    ^само по време на овулация, а? аз познавам няколко майки, заченали именно след менструация. (не в овулация)
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Цитирай Първоначално написано от bloodyF
    ^само по време на овулация, а? аз познавам няколко майки, заченали именно след менструация. (не в овулация)
    Друг въпрос е,че в този случай самата овулация не се проявява ,както обикновено.
    В този случай ,за който говориш,овулация е настъпила точно след менструацията.Помисли първо какво точно значи овулация!
    Без да има яйцеклетка,не може да настъпи оплождане.А яйцеклетка годна за оплождане се отделя само по време на овулация при пукането на доминантния фоликул.

Простотии неземни приказвате.

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна

Re: Моля ви помогнете ми!!!

Цитирай Първоначално написано от pitona666
    ...и колко процента може да е бременна
    41.56234212%
    >>DjBelev<<

Фен
    Град
    sofiq
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Така.

Питай приятелката си кога е била последната й менструация. (Това е период от 3-4-5-6 дни, в които й тече кръв от ... нужно ли е да обяснявам в детайли или искаш и картинка.)
    Питай я също и колко е дълъг месечният й цикъл. (Това е периодът от началото на една менструация до началото на следващата).

Така ще изчислим овулацията - периода, в който е най-вероятно да забременее.
    Пиши скоро, за да ти кажем, за да имаш време да купиш ескапел, защото действа до 72 часа след секс, като е добре да се пие възможно най-рано.

теб те разбрах ти наи хубаво убесни тя не си води календарче, ми каза ми че миналия месец и е дошло някъде около 23,24,25 не е сигурна и тия дни ми каза, че трябва да и дойде каза, ми че и тече кръв 5,6 дена аз купи хапчето и днеска ще го дам или вече е късно каза, ми че до 12 часа е най добре да се вземе наи голямо действие има.
    dont't fuck with me

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Кажи й да почне да си води календарче, за нейно добро е. Хапчето има най-силно действие първите 24 часа.
    Welcome to the Jungle...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си