- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Френски или испански?!?
И двата езика са говорими .. и двата са много хубави .. какво ще кажете?Моля ,освен да гласувате кажете защо мислите така.
theo <333
Ми аз съм за немски :P но от тези два - испански
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
Ами той немския не опира ли на френския?Първоначално написано от justasmile
![]()
theo <333
Тцъ. Няма общо между двата.
От тези два - френски - официалният език на ЕС е и се говори на повече места. Вярно, испански се говори в Испания и в почти цяла Южна Америка, но кога ще отидеш там?
Да .. мерсиии много за мнението ти ! Още?!?Първоначално написано от PinkPan7her
![]()
theo <333
ИСПАНСКИ !!
френския е голяма отврат, супер скапан и труден е..
Определено ИСПАНСКИ
![]()
Hey, Mister Lover!
I need a dancer!
To make me shake my body!
To make me break the floor!
So show me your move!
Your sexy ass move!
You make me wanna touch..!![]()
Ако мислиш да работиш извън България( в Европа) френският е доста полезен.Освен във Франция,говори се и в Белгия,Швейцария и Канада мисля.В някои държави в Африка също.Труден е,но е рапространен и е по-добрия избор поне според мен.За испанския можеш да напреднеш много бързо-ще гледаш по цял ден Романтика Тв(Къде си татко дават)![]()
![]()
![]()
ИСПАНСКИ.. много добре звучи.. лесен е и се говори доста.. така че и да не отидеш никога в южна америка ще намериш испано-говорящи навсякъде..![]()
<3 The Vampire Diaries <3
И 2-та езика ще уча, но предпочитам испанския. Но заради испанския, ще ми се наложи да уча и френски ;/
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
На мен по-ми харесва френския.
Иначе и испанския е много звучен.
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
И двата харесвам,но съм за испанския.
И двата не ми харесват, но ако трябва да избирам - определено испанския![]()