.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Натрупване на мускулна маса.

Ам , здравейте на всички мисля , че имам проблем . Напоследък започнах да вдигам интензивно гирички , правя лицеви , както и други упражнения за "заякване" , но като гледам без ефект . Предполагам е защото не ям достатъчно или не ям правилно , май е 2рото. От малък имам проблем - не ям всички плодове и зеленчуци , по-точно зеленчуци (домати , краставици , зеле , чушки etc.) Някакви съвети за съчетаване на тренировките у дома с ядене ? (дано сте ме разбрали) Пък и днес в уч-ще стана въпрос за това и ми беше доста неудобно .

Град
    София
    Със зеленчуци мускулна маса не се прави.Мани го Попай Моряка.Ще ядеш яйца и месо,за да качваш маса.И си вземи по-добре дъмбел,за да може да сменяш тежестите за различните мускулни групи
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

това ли е всичко ?! да ям повече яйца и месо ?
    Ще ми бъде от полза ако кажете кога , смисъл преди да си правя сериите или след това ? :/ някакъв режим ?

Яж по 6 пъти на ден - през 2 часа...почвай лостове - набирания и кофи и ще има по-голям ефект

ами кофички уж правя , лостове също , явно трябва ад почна да ям повече месо ?

ква е тая мания всички да сте "жилки" "здравеняци" и т.н и да висите по лостове, еле па още в началото, когато се качва най много...
    По-добре влизай във фитнес и почвай да ядеш по 6 пъти на ден! Намери си по-опитен другар да ти показва упражнения или ако има треньор там.
    Баварец вадя от гараж, после на масаж!
    Гледаш репортаж за мен и моя антураж!

Мега фен Аватара на ZipFail
    В крайна сметка маса ли искаш или просто да позаякнеш ?

Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    Двете не са ли свързани ? Мисля , че се стремя към второто.

Цитирай Първоначално написано от owsnap
    Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    Двете не са ли свързани ? Мисля , че се стремя към второто.
    Почвай силови тренировки тогаз!

Ами май забравих да кажа , че също така тренирам кикбокс от няколко месеца вече и .... явно трябва по-често да се храня :/

Не знам как се храниш,аз се храня в момента 10-12 пъти дневно и то доста яко,целта ни е г-д еднаква,само дето аз съм от ДОСТА време на изчислен хранителен режим

хах щом си от ДОСТА ясно ми е за кво става на въпрос изчислено

Пич къде си тръгнал с гирички да правиш мускулна маса.. Вземи прави набирания и много лицеви и коремни.

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Цитирай Първоначално написано от LookAtMeNow
    Пич къде си тръгнал с гирички да правиш мускулна маса.. Вземи прави набирания и много лицеви и коремни.
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Цитирай Първоначално написано от LookAtMeNow
    Правилно! Гирите са за педали! Фащайте щангите!

Лицеви и набирания правя както споменах, но за щангите ... нямам възможност . Говоря за вкъщи нещо за бицепс , гърди ... а иначе яденето от днес сутринта започнах да ям през 2 часа. Дано след месец-два им поне малък резултат.

бицепс и гърди, а? лол ще е интересно!

Цитирай Първоначално написано от DA0Trooper
    бицепс и гърди, а? лол ще е интересно!
    Що не може ли да се тренират в един ден ?

то може сичко, ама като гледам ,че иска само гърди и бицепс, предполагам плочките ги е направил и ш'се наточи за мадамите стабилно

Цитирай Първоначално написано от DA0Trooper
    то може сичко, ама като гледам ,че иска само гърди и бицепс, предполагам плочките ги е направил и ш'се наточи за мадамите стабилно
    Е ква тема имаше преди няколко дни за един 14 годишен (JimmyShady) дето стана голям хит (темата)

Повече от фен
    ръце и плочки,плочки и ръце ..това е истината днес
    вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..

Учудващо познахте за плочките , ама все пак някакъв друг начин за оформяне на бицепсите вкъщи ?

Цитирай Първоначално написано от owsnap
    Учудващо познахте за плочките , ама все пак някакъв друг начин за оформяне на бицепсите вкъщи ?
    Оф с тия бицепси.. Еми вкъщи освен да си напълниш една туба с вода и да вдигаш както и да е друго няма да направиш ..Иди на фитнес зала,като не можеш да си позволиш не знам,пробвай с лостове,не очаквай кое знае къв бицепс..

Ако толкоз държиш да са ти големи ръцете - тренираш и трицепси, с бицепса само нищо не става. Лицеви с тесен хват, кофички етц..

Фен Аватара на MakaronUduSHvaCH
    Град
    мЕДЕН рУДНИк квЪртал "жИлязКовУ"
    Само стероиди, анаболи, дианаболи другото е загуба на време ... кисненето във фитнеса, без допълнителен хап, нищо не прави ...
    Spam Team !
    "сУфийСко Чадо"
    "Нашо моНче "
    "Пред винкелО всички сме равни!"
    "Баба Диско Парти"!
    "Дръмката!" (За кой-т не знаЕ к'Во е да дерзай)
    "Тролизъм" (Форумно-Селско-Диалектно наименование на СПАМ).
    "На бай Тико внук му" -
    "Животът е компот ,в които всеки се бори за сливата"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си