- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Натрупване на мускулна маса.
Ам , здравейте на всички мисля , че имам проблем . Напоследък започнах да вдигам интензивно гирички , правя лицеви , както и други упражнения за "заякване" , но като гледам без ефект. Предполагам е защото не ям достатъчно или не ям правилно , май е 2рото. От малък имам проблем - не ям всички плодове и зеленчуци , по-точно зеленчуци (домати , краставици , зеле , чушки etc.) Някакви съвети за съчетаване на тренировките у дома с ядене ? (дано сте ме разбрали) Пък и днес в уч-ще стана въпрос за това и ми беше доста неудобно
.
Със зеленчуци мускулна маса не се прави.Мани го Попай Моряка.Ще ядеш яйца и месо,за да качваш маса.И си вземи по-добре дъмбел,за да може да сменяш тежестите за различните мускулни групи![]()
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
това ли е всичко ?! да ям повече яйца и месо ?
![]()
Ще ми бъде от полза ако кажете кога , смисъл преди да си правя сериите или след това ? :/ някакъв режим ?
Яж по 6 пъти на ден - през 2 часа...почвай лостове - набирания и кофи и ще има по-голям ефект
ами кофички уж правя , лостове също , явно трябва ад почна да ям повече месо ?
ква е тая мания всички да сте "жилки" "здравеняци" и т.н и да висите по лостове, еле па още в началото, когато се качва най много...
По-добре влизай във фитнес и почвай да ядеш по 6 пъти на ден! Намери си по-опитен другар да ти показва упражнения или ако има треньор там.
Баварец вадя от гараж, после на масаж!
Гледаш репортаж за мен и моя антураж!
В крайна сметка маса ли искаш или просто да позаякнеш ?
Двете не са ли свързаниПървоначално написано от ZipFail
? Мисля , че се стремя към второто.
Ами май забравих да кажа , че също така тренирам кикбокс от няколко месеца вече и.... явно трябва по-често да се храня :/
Не знам как се храниш,аз се храня в момента 10-12 пъти дневно и то доста яко,целта ни е г-д еднаква,само дето аз съм от ДОСТА време на изчислен хранителен режим![]()
хах щом си от ДОСТА ясно ми е за кво става на въпрос изчислено
Пич къде си тръгнал с гирички да правиш мускулна маса.. Вземи прави набирания и много лицеви и коремни.
Първоначално написано от LookAtMeNow
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Правилно! Гирите са за педали! Фащайте щангите!Първоначално написано от LookAtMeNow
Лицеви и набирания правя както споменах, но за щангите ... нямам възможност . Говоря за вкъщи нещо за бицепс , гърди ... а иначе яденето от днес сутринта започнах да ям през 2 часа. Дано след месец-два им поне малък резултат.
бицепс и гърди, а? лол ще е интересно!
Що не може ли да се тренират в един ден ?Първоначално написано от DA0Trooper
![]()
то може сичко, ама като гледам ,че иска само гърди и бицепс, предполагам плочките ги е направил и ш'се наточи за мадамите стабилно![]()
Е ква тема имаше преди няколко дни за един 14 годишен (JimmyShady) дето стана голям хит (темата)Първоначално написано от DA0Trooper
ръце и плочки,плочки и ръце ..това е истината днес
вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..
Учудващо познахте за плочките , ама все пак някакъв друг начин за оформяне на бицепсите вкъщи ?
Оф с тия бицепси.. Еми вкъщи освен да си напълниш една туба с вода и да вдигаш както и да е друго няма да направиш ..Иди на фитнес зала,като не можеш да си позволиш не знам,пробвай с лостове,не очаквай кое знае къв бицепс..Първоначално написано от owsnap
Ако толкоз държиш да са ти големи ръцете - тренираш и трицепси, с бицепса само нищо не става. Лицеви с тесен хват, кофички етц..
Само стероиди, анаболи, дианаболи другото е загуба на време ... кисненето във фитнеса, без допълнителен хап, нищо не прави ...![]()
Spam Team !
"сУфийСко Чадо"
"Нашо моНче "
"Пред винкелО всички сме равни!"
"Баба Диско Парти"!
"Дръмката!" (За кой-т не знаЕ к'Во е да дерзай)
"Тролизъм" (Форумно-Селско-Диалектно наименование на СПАМ).
"На бай Тико внук му" -
"Животът е компот ,в които всеки се бори за сливата"