Благодаря ви за хубавите мнения![]()
![]()
![]()
sometimes we![]()
to hide![]()
sometimes we![]()
to hide
Преди да дойде я накъдри с преса/маша, две опашки или две плитки мисля че изглежда сладко а и за сега се сещам само за това![]()
Каквато и да е прическата няма да издържи в леглото. Освен ако не спиш като статуя, още при първото завъртане няма да има и следа от грижливо подредената коса.
Пък и той ако не те харесва прическата ти по време на сън няма да го накара да се влюби в теб. Ако пък те харесва въобще няма да обърне внимание на това как ти е косата.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
http://www.facebook.com/media/set/?s...52518152&saved
ето двечки :P
фейсбука го направих специално за вас![]()
sometimes we![]()
to hide![]()
sometimes we![]()
to hide
и двамата много се обичаме (като приятели), щото все пак 13 години сме заедно почти всеки ден, но просто искам някак си да ме види по-хубава![]()
![]()
sometimes we![]()
to hide![]()
sometimes we![]()
to hide
Естествена откъм грим и прическа в леглото - няма нищо по-хубаво.![]()
Big or small, lies are lies!
Оф като вземете да давате линкове от фейсбук,направо да ви изтрепе човек..толкова ли е трудно да качиш 1-2 снимки в прикачи или който и да е сайт за снимки..Можеш да се направиш на маша макар,че съм сигурна че докато легнеш няма да има и следа от буклитеБъди естествена..
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
ЕСТЕСТВЕНА!
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Пробвах, но не ми се получи
sometimes we![]()
to hide![]()
sometimes we![]()
to hide
^това имах предвидПървоначално написано от neeDaBosS
![]()
sometimes we![]()
to hide![]()
sometimes we![]()
to hide
ами ако искаш се изправи и се тупирай или си сложи "вафлички" за обем или се намачкай докато дойде стои с рошав кок и преди да отвориш го пускаш и фиксираш с пяна и лак или на букли както казаха по горе ама зависи от машата мен 1 фризйорка ме направи за бала на 8 кластя нейната маша е професионална де и после ме тупира леко 3 дена не мръдна като се къпех и я скривах под шапка ама ми омръзна и я измих иначе и още можеше да държи а за тупирането върху буклите значи преди да накъдриш пръскай косата (цялата) с втвърдител и след това на букли цялата и после букла по букла леко тупираш и в корена после пръскаш с лак и приглаждаш "рошките" и ако се наложи фиксираи буклите с машата и пак пръсни лак или както 1 фр се направи беше мн яко цялата коса на едрите тухлички но това беше за диското ама и за момчето е хубаво така да се направиш ако имаш де такава преса на пластове си разделяш косата и пръскаш кичур с лак и правиш целия мн яко става кичур по кичур цялата коса.. дано съм помогнала
![]()
а да щях да забравя за да не гледа че е развалена стой с него до късно
![]()
feel your lowee..]]
Не можах да видя снимките, но все пак ще ти кажа какво мисля.Според мен си изправи косата и леко тупирай в корените.Подобно на тази снимка:
http://zindy-zone.dk/images/drawings...sexy_angel.jpg
Ако косата ти е много къдрава я изправи и после я накъдри с маша.Направи си някаква прическа, но бъди колкото може по - естествена.
благодаря, но сега не съм си вкъщи и нямам преса т.е. в друг град съм, където прекарвам лятото... но добри идеи даде, благодаря![]()
sometimes we![]()
to hide![]()
sometimes we![]()
to hide
Ами може и със сешоар да се изправиш косата след като се изкъпеш.![]()
О, недей от 13-годишна да си тупираш косата и да я пръскаш с лакове и т.н... Просто се наплети на плитки, спи с тях предния ден и ще имаш коса на вълни, не се знае колко ще издържи до следващия ден, до предполагам 2-3 часа след като заспиш няма нищо да й има.Сама със сешоар няма да можеш да си изправиш косата, не е толкова лесно.
И само да светна praskufkaa33, че няма професионална маша, машите за къдрене навсякъде са еднакви, стилизиращите продукти са важни.![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
не виждам смисъл в някаква подготовка ..бъди естествена.Той те харесва заради теб самата (или поне така се предполага)
Hostis Honori Invidia
Напротив има тя нейната е с 2 метални стълбчета така да го кажа и като се стисне 1 "лостче" и се събират 2те стълбчета за големи букли иначе на малките стават мн хубавиПървоначално написано от marin4itu
а да и с тази маша се прави права осмица и аз преди не знаех че има както не знаех че има пеперудки но разбрах и си купих такава преса с 5 приставки за изправяне, за вафлички, за малките тухлички, за големите тухлички и за пеперудки мн съм доволна от пресата
![]()
има я в 2 цвята розов и черен аз имам черна щото розовите бяха свършили а да и марката на пресата е ELEKOM доволна съм от нея
![]()
![]()
feel your lowee..]]
подобна на тази но малко по хубава http://www.magama-shop.org/magama/in...product_id=118
моята е такава: http://www.magama-shop.org/magama/in...product_id=114 само че в нашия град със всички приставки е 35 лв![]()
feel your lowee..]]
хубава е. ти в кой град си?![]()
sometimes we![]()
to hide![]()
sometimes we![]()
to hide
feel your lowee..]]
ами тя в нета е по-скъпа ама в някой магазин за ел уреди със сиг ще струва по-малко няма как а иначе аз мн исках розова и имаше на 1ния ден на др отидох и я бяха купили направоама си взех черна доволна съм от тази преса цвета няма мн значение
![]()
![]()
![]()
![]()
feel your lowee..]]
![]()
![]()
![]()
ами ще видя какво да си взема...![]()
засега мисля да си направя малки къдрави кичурчета(с хартия) и ще я прибера отзад -![]()
sometimes we![]()
to hide![]()
sometimes we![]()
to hide
страхотна идея![]()
![]()
успехх и после да разказваш как е минало
![]()
![]()
![]()
feel your lowee..]]
а на другия ден, като ходим да плуваме ще съм така- http://www.kozmetikata.com/showimg.p...x300_33132.jpg , но ще я опъна отзад, на опашка![]()
sometimes we![]()
to hide![]()
sometimes we![]()
to hide
![]()
отивам да се приготвям и да си оправя стаята, че там е като джунгла
![]()
![]()
![]()
![]()
sometimes we![]()
to hide![]()