.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Голям фен

Апарат за кола маска

Здравейте, мацки Въпросът ми е как правите кола маската си - на козметик или у дома и запознати ли те с този апарат за кола маска, който доколкото знам, я затопля и изпуска толкова кола маска, колкото трябва (за домашна употреба). Мисля, че и в козметичните салони правят кола маската с такъв апарат. Реших да отида на кола маска, даже в момента чакам косъмчетата да станат по-дълги (май трябва да не съм ги чистила около 15 дни, за да отида?). За почистване на двата крака цената е 18лв., а този апарат, заедно там с лентички и патрони с кола маска е 45лв. http://kolamaska.com/%d0%bf%d1%80%d0...0%b0-start-45/ или там 55 с повече включени неща. Четох доста положителни коментари за този апарат и мисля да отида първия път на козметик, за да видя как стават нещата, а после да си купя апарата. То няма смисъл да ходя всеки месец на кола маска - като отида 3 пъти и все едно съм си закупила уреда. Та въпросът ми е дали някоя от вас е ползвала такова нещо и изобщо какво мислите за него и ако може да ме светнете за колата маска някои неща, че никога не съм ходила - трябва ли да взимам някакви болкоуспокояващи преди това, има ли зачервявания след това ( имам много странна кожа, ходих на дерматолог и жената ме посъветва само с кола маска да се обезкосмявам, защото от епилатор, самобръсначка и депилатоар краката ми стават ужааас )

Мерси предварително

anonymous708973
    Guest
    Никъде не съм чула да използват апарат по салоните, но и аз се канех на този. Би ли споделила мнение, след като го използваш?

Една позната не беше доволна.Разходите за самата кола-маска и излизали доста,понякога не уцелвала температурата.Извода ми е,че си трябва професионалист.
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Супер фен Аватара на j_adore2
    Козметичките използват нещо подобно. На моята примерно апарата е малко по - голям и могат да се загряват 2 или 3 такива тубички заедно. Нанасянето е много лесно, то е като рол он - мажеш се и дърпаш. И трябва да го нанасяш по посока на растежа и да дърпаш срещу.
    Това, което си решила да отидеш първо на козметик не е лошо, ще имаш още по - добра представа после кое как и защо. Кола маската според мен поне не боли (е ако последния път си си ги махала с самобръсначка и са ти по - дебели, може и да те боли малко .. но чак за болкоуспокояващи няма смисъл). Иии мисля, че този апарат не е лоша инвестиция, защото една такава тубичка стига г/д за 2 пъти чистене на крака, а те се купуват отделно ии една е към 12-13 лева.
    Излиза по - евтино, но неудобното е, че трябва да хванеш някоя приятелка да те чисти защото сама е неудобно, особено отзад на краката.
    Изписах цял роман, но се надявам да съм ти била полезна
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от j_adore2
    Козметичките използват нещо подобно. На моята примерно апарата е малко по - голям и могат да се загряват 2 или 3 такива тубички заедно. Нанасянето е много лесно, то е като рол он - мажеш се и дърпаш. И трябва да го нанасяш по посока на растежа и да дърпаш срещу.
    Това, което си решила да отидеш първо на козметик не е лошо, ще имаш още по - добра представа после кое как и защо. Кола маската според мен поне не боли (е ако последния път си си ги махала с самобръсначка и са ти по - дебели, може и да те боли малко .. но чак за болкоуспокояващи няма смисъл). Иии мисля, че този апарат не е лоша инвестиция, защото една такава тубичка стига г/д за 2 пъти чистене на крака, а те се купуват отделно ии една е към 12-13 лева.
    Излиза по - евтино, но неудобното е, че трябва да хванеш някоя приятелка да те чисти защото сама е неудобно, особено отзад на краката.
    Мерси за инфото . Последният път ги махах с епилатор (аз по принцип ги махам с епилатор и то и заради това ми станаха така краката ). А относно дубичките с кола маската - не са 12/13лв., а около 2лв. - даже и в този сайт ги има, виж, ако искаш
    PinkPan7her ако си взема, ще споделя

Супер фен Аватара на cookie_master
    оо това изглежда много интересно бих искала и аз да го пробвам
    МОМИЧЕ!

Голям фен Аватара на rammstein123
    Имам подобно /не точно същия модел/, ползвам го страшно рядко, но върши работа. Трябва към 25 минути да чакаш да се стопли и да внимаваш да не станеш цялата лепкава.. Иначе съм си епилирала дори горната част на ръцете по този начин, така че щом аз мога сама, всеки може.. :д
    Saatana! Vittu! Perkele!

Повече от фен Аватара на blueberryyy
    Предишната ми козметичка ме правеше с такова. Самият рол-он е за да улесни нанасянето, иначе колата си е същата. Сегашната ми работи с обикновена шпатола, защото и е по-удобно.
    Принципно изглежда лесно, обаче не е точно така. Трябва да знаеш на коя посока и как да дърпаш, защото иначе можеш да си дръпнеш кожата заедно с косъмчетата. Една позната го беше направила този номер. Наистина разходът е по-малък, обаче аз например никога не бих си причинила такова нещо сама, затова си ходя при козметичката да ме мъчи

Супер лесно се използва и става много бързо.
    пп.Аз съм момче и се справям,значи и ти ще успееш! хаха

Супер фен Аватара на j_adore2
    Цитирай Първоначално написано от darka1
    Цитирай Първоначално написано от j_adore2
    Мерси за инфото . Последният път ги махах с епилатор (аз по принцип ги махам с епилатор и то и заради това ми станаха така краката ). А относно дубичките с кола маската - не са 12/13лв., а около 2лв. - даже и в този сайт ги има, виж, ако искаш
    PinkPan7her ако си взема, ще споделя
    Аз съм ги виждала в козметични магазини по толкова. Даже и в Джъмбо има, но не знам стават ли за нещо
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от YouAteMyHeart
    Супер лесно се използва и става много бързо.
    пп.Аз съм момче и се справям,значи и ти ще успееш! хаха
    Ти имаш такъв апарат ли ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си