.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Тема: Тема

Голям фен Аватара на Junieee8
    Град
    it's simple... you have to find me

Тема

Благодаря ви за хубавите мнения
    sometimes we
    to hide
    sometimes we
    to hide

Голям фен Аватара на CherryBell13
    Град
    Русе
    Преди да дойде я накъдри с преса/маша, две опашки или две плитки мисля че изглежда сладко а и за сега се сещам само за това

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Каквато и да е прическата няма да издържи в леглото. Освен ако не спиш като статуя, още при първото завъртане няма да има и следа от грижливо подредената коса.

Пък и той ако не те харесва прическата ти по време на сън няма да го накара да се влюби в теб. Ако пък те харесва въобще няма да обърне внимание на това как ти е косата.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Град
    http://www.facebook.com/media/set/?s...52518152&saved

ето двечки :P
    фейсбука го направих специално за вас
    sometimes we
    to hide
    sometimes we
    to hide

Град
    и двамата много се обичаме (като приятели), щото все пак 13 години сме заедно почти всеки ден, но просто искам някак си да ме види по-хубава

sometimes we
    to hide
    sometimes we
    to hide

Мега фен Аватара на vagarious
    Естествена откъм грим и прическа в леглото - няма нищо по-хубаво.
    Big or small, lies are lies!

I ♥ machoka Супер фен
    Оф като вземете да давате линкове от фейсбук,направо да ви изтрепе човек..толкова ли е трудно да качиш 1-2 снимки в прикачи или който и да е сайт за снимки..Можеш да се направиш на маша макар,че съм сигурна че докато легнеш няма да има и следа от буклите Бъди естествена..
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

ЕСТЕСТВЕНА!
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Град
    Пробвах, но не ми се получи
    sometimes we
    to hide
    sometimes we
    to hide

Град
    Цитирай Първоначално написано от neeDaBosS
    Оф като вземете да давате линкове от фейсбук,направо да ви изтрепе човек..толкова ли е трудно да качиш 1-2 снимки в прикачи или който и да е сайт за снимки..Можеш да се направиш на маша макар,че съм сигурна че докато легнеш няма да има и следа от буклите Бъди естествена..
    ^това имах предвид
    sometimes we
    to hide
    sometimes we
    to hide

ами ако искаш се изправи и се тупирай или си сложи "вафлички" за обем или се намачкай докато дойде стои с рошав кок и преди да отвориш го пускаш и фиксираш с пяна и лак или на букли както казаха по горе ама зависи от машата мен 1 фризйорка ме направи за бала на 8 клас тя нейната маша е професионална де и после ме тупира леко 3 дена не мръдна като се къпех и я скривах под шапка ама ми омръзна и я измих иначе и още можеше да държи а за тупирането върху буклите значи преди да накъдриш пръскай косата (цялата) с втвърдител и след това на букли цялата и после букла по букла леко тупираш и в корена после пръскаш с лак и приглаждаш "рошките" и ако се наложи фиксираи буклите с машата и пак пръсни лак или както 1 фр се направи беше мн яко цялата коса на едрите тухлички но това беше за диското ама и за момчето е хубаво така да се направиш ако имаш де такава преса на пластове си разделяш косата и пръскаш кичур с лак и правиш целия мн яко става кичур по кичур цялата коса.. дано съм помогнала а да щях да забравя за да не гледа че е развалена стой с него до късно
    feel your lowee..]]

Повече от фен Аватара на Greshka
    Не можах да видя снимките, но все пак ще ти кажа какво мисля.Според мен си изправи косата и леко тупирай в корените.Подобно на тази снимка:

http://zindy-zone.dk/images/drawings...sexy_angel.jpg

Ако косата ти е много къдрава я изправи и после я накъдри с маша.Направи си някаква прическа, но бъди колкото може по - естествена.

Град
    благодаря, но сега не съм си вкъщи и нямам преса т.е. в друг град съм, където прекарвам лятото... но добри идеи даде, благодаря
    sometimes we
    to hide
    sometimes we
    to hide

Повече от фен Аватара на Greshka
    Ами може и със сешоар да се изправиш косата след като се изкъпеш.

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    О, недей от 13-годишна да си тупираш косата и да я пръскаш с лакове и т.н... Просто се наплети на плитки, спи с тях предния ден и ще имаш коса на вълни, не се знае колко ще издържи до следващия ден, до предполагам 2-3 часа след като заспиш няма нищо да й има.Сама със сешоар няма да можеш да си изправиш косата, не е толкова лесно.

И само да светна praskufkaa33, че няма професионална маша, машите за къдрене навсякъде са еднакви, стилизиращите продукти са важни.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    не виждам смисъл в някаква подготовка ..бъди естествена.Той те харесва заради теб самата (или поне така се предполага)
    Hostis Honori Invidia

Цитирай Първоначално написано от marin4itu
    О, недей от 13-годишна да си тупираш косата и да я пръскаш с лакове и т.н... Просто се наплети на плитки, спи с тях предния ден и ще имаш коса на вълни, не се знае колко ще издържи до следващия ден, до предполагам 2-3 часа след като заспиш няма нищо да й има.Сама със сешоар няма да можеш да си изправиш косата, не е толкова лесно.

И само да светна praskufkaa33, че няма професионална маша, машите за къдрене навсякъде са еднакви, стилизиращите продукти са важни.
    Напротив има тя нейната е с 2 метални стълбчета така да го кажа и като се стисне 1 "лостче" и се събират 2те стълбчета за големи букли иначе на малките стават мн хубави а да и с тази маша се прави права осмица и аз преди не знаех че има както не знаех че има пеперудки но разбрах и си купих такава преса с 5 приставки за изправяне, за вафлички, за малките тухлички, за големите тухлички и за пеперудки мн съм доволна от пресата има я в 2 цвята розов и черен аз имам черна щото розовите бяха свършили а да и марката на пресата е ELEKOM доволна съм от нея
    feel your lowee..]]

подобна на тази но малко по хубава http://www.magama-shop.org/magama/in...product_id=118
    моята е такава: http://www.magama-shop.org/magama/in...product_id=114 само че в нашия град със всички приставки е 35 лв
    feel your lowee..]]

Град
    хубава е. ти в кой град си?
    sometimes we
    to hide
    sometimes we
    to hide

feel your lowee..]]

ами тя в нета е по-скъпа ама в някой магазин за ел уреди със сиг ще струва по-малко няма как а иначе аз мн исках розова и имаше на 1ния ден на др отидох и я бяха купили направо ама си взех черна доволна съм от тази преса цвета няма мн значение
    feel your lowee..]]

Град

ами ще видя какво да си взема...

засега мисля да си направя малки къдрави кичурчета(с хартия) и ще я прибера отзад -
    sometimes we
    to hide
    sometimes we
    to hide

страхотна идея успехх и после да разказваш как е минало
    feel your lowee..]]

Град
    а на другия ден, като ходим да плуваме ще съм така- http://www.kozmetikata.com/showimg.p...x300_33132.jpg , но ще я опъна отзад, на опашка
    sometimes we
    to hide
    sometimes we
    to hide

Град
    отивам да се приготвям и да си оправя стаята, че там е като джунгла
    sometimes we
    to hide
    sometimes we
    to hide