Цитирай Първоначално написано от marin4itu
О, недей от 13-годишна да си тупираш косата и да я пръскаш с лакове и т.н... Просто се наплети на плитки, спи с тях предния ден и ще имаш коса на вълни, не се знае колко ще издържи до следващия ден, до предполагам 2-3 часа след като заспиш няма нищо да й има.Сама със сешоар няма да можеш да си изправиш косата, не е толкова лесно.

И само да светна praskufkaa33, че няма професионална маша, машите за къдрене навсякъде са еднакви, стилизиращите продукти са важни.
Напротив има тя нейната е с 2 метални стълбчета така да го кажа и като се стисне 1 "лостче" и се събират 2те стълбчета за големи букли иначе на малките стават мн хубави а да и с тази маша се прави права осмица и аз преди не знаех че има както не знаех че има пеперудки но разбрах и си купих такава преса с 5 приставки за изправяне, за вафлички, за малките тухлички, за големите тухлички и за пеперудки мн съм доволна от пресата има я в 2 цвята розов и черен аз имам черна щото розовите бяха свършили а да и марката на пресата е ELEKOM доволна съм от нея