да или да пръцнеш, докато спишПървоначално написано от Rebirthing
![]()
![]()
или да хъркаш?? направи си 2 плитки... аз като съм 1ва смяна така си правя и косата не мърда..даже горния ми пласт бухва и става сладурско :Д
Първоначално написано от Cucko0
![]()
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
praskufkaa33, това, което казах в предния си пост, съм го говорила с фризьорка.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
знам че зависи от продуктите които ти слага на косата но зависи и от машата колко волта е какво покритие има но това са отделни въпроси а и не може всички да са на 1 мнение така че аз спирам да коментирам как да се направи авторката даже тя вече е решила как да и е косата то за спорене може цял ден да спорим за глупости но аз ще спра да спамя и мога само да пожелая успех на авторкатаПървоначално написано от marin4itu
![]()
![]()
feel your lowee..]]
praskufkaa33 много ти благодаря, ама тоз младеж, решил да не идва ,щото било лошо времето![]()
![]()
![]()
![]()
sometimes we![]()
to hide![]()
sometimes we![]()
to hide
ее жалкоспоко ще когато дойде (друрия път) ще си по добре подготвена
![]()
![]()
feel your lowee..]]
Ако искаш да си щастлив - бъди.
OMG!!!
Това е НАЙ-тъпата тема,която съм посещавала от край време.![]()
За спане - най-добре плитка, поне на сутринта няма да си много рошава. Казвам за всеки случай, ако реши да дойде пък друг път.Но както ти казаха - не се впряга толкова много, защото можеш да си много красива и естествена, мисля си, че някой мъже харесват това
![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
аз си спя на плитки..и така косата ми нее рошава сутрин![]()
...
неененеПървоначално написано от bybit0o0
![]()
![]()
![]()
случва се каквонормално
и след като той иска да спи там няма за какво да се оплаква![]()
...
Права си.. Имам същата, каквато момичето пусна, която имала фризьорката ѝ .. И даже е от сума ти време, майка ми ми я даде, следователно е от 90-те някъдеПървоначално написано от marin4itu
![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
хахами аз кво' да направя като я имаш от 90-те такава
имай си аз я дадох като пример онази то и аз имам 1 доста стара ама е от тези с 1 стълбче и дето се защипва и с нея не държи много тя даже и не се използва ама това е др тема
П.П. Аз може да не още да не съм много запозната със всичко със фризьорството, но др готина се записвам на курс както и да е и за "многознайките" които ме упрекват мога да им ажа да не си врат носа там където не им е работата и към останалите: много се извинявам, но просто не мога да трая някой като ме упреква когато не е прав това си е моето мнение не е нужно да повтарят думите ми още веднъж се извинявам на останалите
feel your lowee..]]
[quote="iiordanova"]OMG!!!
Това е НАЙ-тъпата тема,която съм посещавала от край време.[/]
Ти пък си най тъпата овца дето може да се срещне в сайта и никой не го е грижа за твоите "коментари"..![]()
feel your lowee..]]