.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Directx Проблем

Здавейте... С windows 7 ultimate съм и той си има directx 11 но проблема е, че моята видео карта е ati radeon 9600 series 256 mb и не възприема directx 11 затова питам има ли начин да се деинсталира directx 11 за да си сложа directx 9? ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ!!!
    BEESTTT !!!!!

Супер фен Аватара на MrCreeper
    Еми да ти кажа че DirectX 10/11 са ВГРАДЕНИ в виндовс 7. Просто трябва да си инсталираш DirectX 9 и си готов.
    Don't hate the hacker,
    hate the code!

Какво разбираш под "моята видео карта е ati radeon 9600 series 256 mb и не възприема directx 11" - как по точно не го възприема? Ти драйвери за видео картата сложи ли?

Картата му НЕ ПОДДЪРЖА DirectX 11
    Don't hate the hacker,
    hate the code!

Цитирай Първоначално написано от MrCreeper
    Картата му НЕ ПОДДЪРЖА DirectX 11
    Чакай малко дай да се разберем... Много ясно, че видео картата му не подържа хардуерно Direct X 11, но софтуерно би трябвало да има подръжка...

Виндовс 7 е с вградени директ хикс 10 и 11. Пример ти давам веднага: Моята видео карта е 9800ГТ (нвидия) и съм с виндовс 7. Има игри които поддържат директ хикс 9с/10/11:
    Пример Метро2033. Въпреки че имам вграден директ хиск 11 аз мога да подкарам въпросната игра само на директ хикс 10.
    Don't hate the hacker,
    hate the code!

Пример Метро2033. Въпреки че имам вграден директ хиск 11 аз мога да подкарам въпросната игра само на директ хикс 10.
    Ами видео картата ти подържа хардуерно DirectX 10, но не и 11, за това...

П.С. - Ето линк към >> DirectX 9c <<

Да знам че видео картата ми поддържа хардуерно директ хикс 10, за това игрите мога да ги подкарам на максимум директ хикс 10, а не на директ хикс 11. А по темата че много се отклонихме -теглиш, инсталираш и си готов.
    Don't hate the hacker,
    hate the code!

Да знам че видео картата ми поддържа хардуерно директ хикс 10, за това игрите мога да ги подкарам на максимум директ хикс 10, а не на директ хикс 11. А по темата че много се отклонихме -теглиш, инсталираш и си готов.
    ---> http://prikachi.com/images/610/3498610D.png
    BEESTTT !!!!!

Е то ти пише, къде да погледнеш, за да видиш проблема :Х
    Don't hate the hacker,
    hate the code!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си