- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Directx Проблем
Еми да ти кажа че DirectX 10/11 са ВГРАДЕНИ в виндовс 7. Просто трябва да си инсталираш DirectX 9 и си готов.
Don't hate the hacker,
hate the code!
Какво разбираш под "моята видео карта е ati radeon 9600 series 256 mb и не възприема directx 11" - как по точно не го възприема? Ти драйвери за видео картата сложи ли?![]()
Картата му НЕ ПОДДЪРЖА DirectX 11
Don't hate the hacker,
hate the code!
Чакай малко дай да се разберем... Много ясно, че видео картата му не подържа хардуерно Direct X 11, но софтуерно би трябвало да има подръжка...Първоначално написано от MrCreeper
![]()
Виндовс 7 е с вградени директ хикс 10 и 11. Пример ти давам веднага: Моята видео карта е 9800ГТ (нвидия) и съм с виндовс 7. Има игри които поддържат директ хикс 9с/10/11:
Пример Метро2033. Въпреки че имам вграден директ хиск 11 аз мога да подкарам въпросната игра само на директ хикс 10.
Don't hate the hacker,
hate the code!
Ами видео картата ти подържа хардуерно DirectX 10, но не и 11, за това...Първоначално написано от MrCreeper
П.С. - Ето линк към >> DirectX 9c <<
Да знам че видео картата ми поддържа хардуерно директ хикс 10, за това игрите мога да ги подкарам на максимум директ хикс 10, а не на директ хикс 11. А по темата че много се отклонихме -теглиш, инсталираш и си готов.
Don't hate the hacker,
hate the code!
---> http://prikachi.com/images/610/3498610D.pngПървоначално написано от MrCreeper
Е то ти пише, къде да погледнеш, за да видиш проблема :Х
Don't hate the hacker,
hate the code!