- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Несподелена любов :[[[
Хора харесвам едно момиче живее близо до нас виждал съм го 2 - 3 пъти но винаги бях с др хора тя беше част от компанията аз се запознах първоначално с нея в Facebook и много рядко имам смелост да я попитам какво прави или нещо друго много я харесвам адски мн мн мн всеки ден я сънувам но не мога да и кажа това щото ме е срам... кажете ми какво да правя...![]()
FUCK RULES !!!
Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал
Потърси магьосника от Оз, та да ти вдъхне смелост.
Сега като замисля тая книга трябва да се направи задължително четиво посвесместно.
Първоначално написано от w0sh
Много ми помагаш БЛАГОДАРЯ ТИ![]()
FUCK RULES !!!
Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал
събери смелост и заговори..какво толкова ще стане,ако и пишеш и я питаш просто "как си? " .Не вярвам да те изяде ,ако я питаш ...
Hostis Honori Invidia
Значи в този живот ако искаш нещо.. Или се бориш за него и го достигаш или седиш и гледаш как някой друг го е достигнал.. Много рядко имаш смелост да я попиташ какво прави? Боже ако ти не действаш чиче кой да действа? Да дойда аз да я забия? И още нещо - много важно - жените обичат смели мъже с главно М, не мъже несигурни в действията си, които ги е страх.Значи няма как да спечелиш състезанието, ако дори не очастваш в него нали?С други думи, ако просто си мълчиш и чакаш нещо да стане, най-много да видиш как "Relationship" статута и се променя на "Обвързна", но с някой друг.. Много рядко жена прави първата крачка. Ти си мъжа - ако я искаш - бори се за нея, опитваи от тук от там пък то ще си покаже.. И не забравяй "За да спечелиш състезанието, трябва поне да участваш в него"Първоначално написано от yamaha436
Heart of steel,Arms of steel,Mind of steel....MAN OF STEEL (mY moTo)
<-----<<<< ME
Мерси за подкрепата още като дойде на линия ще я заговоря![]()
FUCK RULES !!!
Вместо да се жалваш, взЕми се запознай с нея, може и да се сближите.
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Ти откаде знаеш, че това е несподелена любов ??? Що за мъж си ти като едно момиче неможеш да заговориш ??? Ето няколко примера:Здр. как е ?; Какво правиш несъм те чувал отдавна; :P :P :P :P :P
К'ъв мъж бе![]()
![]()
Повече от 14 не му давам ! Нямал бил смелост.. на лов за мечки стръвници ли ще ходиш, че нямаш смелост ?
Aй бягай с тия лапешки истории.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Сега ще ти споделя моята тайна за забиване на мацки братче!
Имаше 1 много яка ама мноооо яка ! цици гъз лице всичко фино само стои и чака да се излееш отгоре.И аз кат'тебе страх да я заговоря да не оплескам нещо, щото брат ми от мене да знаеш 1 път направиш ли гафа трудно просто се накланят пак везните в твоя полза.И тай де до вас живее ти прост ли си...измисли си няква простотия че си видял пред входа
(ти си на 12/13 още играете на лимки нали?) иди й кажи ае на лимки и си готов.Трябва намерите някакво общо занимание за да го правите заедно ... това е ключът към успеха
Щом вече си пишете по интернет е време да има и развитие на живо.Нищо няма да изгубиш...Успех![]()
♥
Живей един път, но както трябва.. Слънцето няма цяла вечност да те радва.. Граби със шепи.. Обичай всеки.. Края не тежи, ако дните ти са леки..
.......Първоначално написано от regalizaciq
![]()
![]()
![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
няма нужда от срам в този бърз живот..бъди пи4 нищо няма да ти стане говори с нея спокойно я заговаряй ако има интерес към теб ще разбереш..
и не губи време да събираш кураж, защото няма да ти стане никак хубаво ако я видиш с друг![]()
![]()
6б3З10
Първоначално написано от regalizaciq
Баси тайната копеле... паднах от стола !![]()
иии лимки ? wtf ?!?![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Е явно не стана ... вижте хронология -
[6/29/2011 6:18:15 PM]**********: ko praish е
[6/29/2011 6:30:29 PM] **********: wqrno lii e che si xodila s edin ***** ?
[6/29/2011 9:29:45 PM] *************: awe
[6/29/2011 9:29:50 PM] *************: ti pak li ma zanimaash we
[6/29/2011 9:29:51 PM | (9:29:52 PM — редактирано)] *************: :@
[6/29/2011 9:29:57 PM] *************: spri da mi pisheshi
[6/29/2011 9:29:58 PM] *************: i
[6/29/2011 9:30:00 PM]*************: w
[6/29/2011 9:30:01 PM] *************: feisa
[6/29/2011 9:30:01 PM] *************: i
[6/29/2011 9:30:06 PM] *************: nasqkade :@
Можете ли да ми кажете кво да напраа щот ме блокна в фейса сигурно щот не подходих добре само постоянно я питах познааш ли тоя познааш ли оня сиг и е омръзнало кажете ми какво да направя ?????
FUCK RULES !!!
Първоначално написано от yamaha436
Кухнята, ножа, вените - КРАЙ НА ПРОБЛЕМИТЕ!
Не съм емоПървоначално написано от InnoraX
![]()
FUCK RULES !!!
Някой ще ми помогне ли ?
FUCK RULES !!!
Щом ти пише по този начин,значи едва ли проявява интерес.Остави я,подминавай я без да я поздравяваш и накрая ще и стане гадно и сама ще те потърси![]()
Неподходяща тема за...чат. А и явно си прекалил със "заговарянията". Съдейки по начина, по който ти е отвърнала, по-добре не й досаждай повече...
ми щото всеки път я разпитвам за нещо щото нямам смелост да и кажа какво чуствам а това вярно ли е че си ходила с .... го написа бившия и влезе ми в компа аз му дадох уж да ме уреди пък само усложни положението...
FUCK RULES !!!
Нейният бивш или твоя бивш?![]()
Сериозно... очакваш ли, че бившият й с чисто сърце ще те урежда с момичето, с което е ходил. Естествено е, че ще ти направи мизерия, дори и без да го иска. А колкото до това да даваш на някой друг да зарибява момичето, с което искаш да бъдеш, еми извинявай ама... Прецака се, брат.
Че аз бих помогнал на приятел да тръгне с моя бивша.Все пак няма да имаме нищо общо вече...Първоначално написано от shoael
![]()
Ти може би, но не и повечето..Първоначално написано от Rolezzz
Да тоя бившия и не ми е мн добър приятел ооффф влюбен съм в нея :@ ...
FUCK RULES !!!