Защо днескашните момичета са станали много по-настъпателни от момчетата и търсят това което искат момчетата принципно..Лично не виждам нищо лошо,но все пак..
В мен ли е проблема че преди 2 дена както си стоим в дискотеката,аз си пия и си правя хубавото и при мен идва момиче което изглеждаше добре,тя свърза нещата да 'танцуваме' и после тя започна да ме целува,така близките 30 минути.. След което ме задърпа и се качихме в такси и се прибрахме в тях.
Правихме секс,а към 6-7 часа сутринта трябваше да тръгвам и попитах дали ще се чуем пак,а отговора беше-"Писнало ми е от връзки,просто имам нужди,благодаря ти". Останах в шок,не трябва ли ние момчетата да сме в тази роля?
Въпроса ми е,как така добре изглеждащо момиче постъпва по-този типично момчешки начин и в мен ли е проблема че не виждам никакъв смисъл именно от подобен тип неща..Смисъла е точно 2 минути удоволствие и дотам.Явно останалите хубави неща покрай любовта,закачките,тръпката ,целувките под звездите се припокриват с точно тези 2 минути,странно..
Имам чувството че накрая лафа"всички сте еднакви",ще се превърне в нарицание за женската част.
Вие как мислите?