.
Затворена тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

ФЕГ Пловдив

Здравейте,
    Знам че има такава тема ,но е от 2008-ма и реших да направя нова.Приеха ме в френската в Пловдив след 7ми..Някой от тук да учи там?;д Айляк ли е как е?
    П.С. Песента на Слави радва

Трябваше да кажеш с къв език са те приели.
    Иначе, ся като имаме нова директорка е доста по-добре. Има графити в училището, имаме нови чинове...
    В осми клас имате много смотана даскалка по маетматика (ако си с френски) и без частни уроци я хванеш три, я не. То и с уроци я хванеш три я не
    Иначе, ще ти дам един съвет - радвай се на осми клас. Тогава имаш да учиш само по френски, но после в девети като ти влязат още 50 предмета.... И като всеки учител си вярва, че неговия е най-важен... Гледай кво става...
    Ако имаш някви въпроси драсни едно ЛС или направо ме питай тук.

Повече от фен Аватара на sLaDkagRe6ka
    Мен ме приеха в хуманитарната :P Но почти вс момичета от класа ми са във Френската

Цитирай Първоначално написано от sm_95
    Трябваше да кажеш с къв език са те приели.
    Иначе, ся като имаме нова директорка е доста по-добре. Има графити в училището, имаме нови чинове...
    В осми клас имате много смотана даскалка по маетматика (ако си с френски) и без частни уроци я хванеш три, я не. То и с уроци я хванеш три я не
    Иначе, ще ти дам един съвет - радвай се на осми клас. Тогава имаш да учиш само по френски, но после в девети като ти влязат още 50 предмета.... И като всеки учител си вярва, че неговия е най-важен... Гледай кво става...
    Ако имаш някви въпроси драсни едно ЛС или направо ме питай тук.
    С френски съм..Ако бях влезнал със английски(знам го перфектно)..Ама нищо както и да е ;д.Поне ще се спи на 5 мин. път ми е ;dd Униформи имате ли?

Аз тъкмо завършвам 8-ми клас там само че с английски ... имам най-яката класна бтв
    Ами даскалото е супер, има мн яки хора поздравления, че си приет!!
    Нямаме униформи. Ако те интересува друго питай

И мен ме приеха там с Френски
    Много хора ме наплашиха , че било много трудно там и даскалите били гадни

Супер фен Аватара на Shines
    Яко си се цакнал, брат, в тая френска най-много да изкуфееш, толкова малумно училище няма накъде, 8ми клас ми беше най-добре, 9ти тотален шит, а 10ти без коментар, всеки даскал мисли, че неговия предмет е най-важен, френски никакъв няма научиш след 8ми клас, след това я химичката, физичката, биоложката я някой друг ще та спукат.Учиш за 6, пишат ти 3,4, ако ли не минимуми, простотии, изпити..Добре, че имаш късмет с тая новата директорка е по-айляк, повече неучебни дни, намалени часове, което си е направо празник в френската.

Цитирай Първоначално написано от Shines
    Яко си се цакнал, брат, в тая френска най-много да изкуфееш, толкова малумно училище няма накъде, 8ми клас ми беше най-добре, 9ти тотален шит, а 10ти без коментар, всеки даскал мисли, че неговия предмет е най-важен, френски никакъв няма научиш след 8ми клас, след това я химичката, физичката, биоложката я някой друг ще та спукат.Учиш за 6, пишат ти 3,4, ако ли не минимуми, простотии, изпити..Добре, че имаш късмет с тая новата директорка е по-айляк, повече неучебни дни, намалени часове, което си е направо празник в френската.
    Брато, като гледам навсякъде е така...Нишо поне не се забих в някой пропаднал техникум на др. край на града.. И униформи а/у щом нямате пак си е плюс в строителния се разкарват всичките със еднакви дрехи цяла година

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си