...с право го наричаш "бивш"..значи имало е нещо,което е куцало или той е бил прекалено неблагодарен да оцени това,което си му давала и е решил да се поразнообрази с някои други,пък ти ще "си го чакаш" и той си мисли,че е на сигурно ..ти винаги си му "удобна" в един вид... но ти трябва да се държиш на ниво и да му покажеш,че не си кукла на конци,която може да има и да разиграва,когато си пожелае,че и ти си човек,и ти имаш чувства,с които никой не може да се подиграва.. по принцип само с последната ми връзка се случи така..да скъсам с него (януари месец) и след това и до днес да поддържам контакт с него,но без нищо ангажиращо и не мен не ми пречи...не ти го препоръчвам,тъй като ти сигурно имаш силни чувства към момчето и си била от доста време с него..а аз с моя "бивш" ходихме близо месец и не можах да изпитам,кой знае какви чувства,макар че това което правим сега с него наистина започва да си играе много лошо с мен (започвам да се привързвам) и се чудя дали му идва края ..тъй като не ми се ще да се влюбвам в човек,с когото уж сме си казали край.. това е моето мнение ..бъди малко егоист в случая..успех,каквото и да решиш и послушай себе си ...
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....