Цитирай Първоначално написано от baldazar
Е хубаво, но до сега се здрависваме с ръце, и изведнъж да тръгна с прегръдки ще ми стане гадно ... Какво ли ще си помисли тя "Егаси ко**лето" ...

Edit: И дали ще е добре, да и кажа " Харесвам те" или просто да тръгна да я целуна ???
Божеее НЕ!! Никога не се предлагай - това да я прегръщаш е така без да я познаваш или некви такива пфф.. накарай я да купнеее да я прегърнеш накарай я да те иска.. ти като и се даваш безплатно и напълно доброволно не е интересно, друго е да иска да е с тебе ама да не може, това ще я накараа ощеее повече да те иска и такам, важното е ти да контролираш положението И тва за прегръдките и целувките и за "Харесвам те" си го избии от главата - нужен ти е флирт, нужно ти е да я накараш да мисли за теб, да се чуди тоя дали ме харесва.. или май не ме.. тя тряя винаги да се чуди.. а не да и разкриеш, че я харесваш и да и налиташ да я целуваш - това ще я накара да се отдръпне почти 99% Жените обичат Холивудския момент обичат нещо различно нещо забавно, приключение ако може и определено жената не трябва да знае какви са чувствата ти и тн можеш да я подлудиш без дори да знае, че я харесваш.. А веднъж щом я подлудиш просто трябва да изчакаш правилния момент за да и покажеш, че и ти не си безразличен към нея ала бала или за да я целунеш или дори само да я прегърнеш сичко е строго индивидуално, но никога тя не бива да знае какво точно чустваш по-добре да подозира, но да не знае.. !