- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На колко години Ви беше първото гадже ?
Мисля, че няма такава тема да видим на колко сте били когато сте усетили любовта за пръв път и дали сте момче или момиче![]()
момиче 16
LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
момиче
и аз съм на 16 и тва ме притеснява, че първата любов още не е дошла... колко още ще трябва да го чакам![]()
Колкото се налага!Но ако я търсиш ще е по-малко, но надявам се не я търсиш в монитора!Първоначално написано от Rikity
Heart of steel,Arms of steel,Mind of steel....MAN OF STEEL (mY moTo)
<-----<<<< ME
Аз съм момче чиче и някъде в 7-8ми клас беше първвата ми среща с любовта и първата ми дълга връзка![]()
Heart of steel,Arms of steel,Mind of steel....MAN OF STEEL (mY moTo)
<-----<<<< ME
Първата истинска любов ми беше на 16, а първото гадже въобще - в първи клас
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Момиче,на 17 бях,но не беше любов,а по-скоро игра.Ходихме 3 месеца и после му казах "Чао".Нали не си мислите,че съм легнала с него?Точно за това го зарязах,защото започна да ми говори на тази тема,а аз като кажа "Не",значи НЕ!Така,че момичета не се хвърляйте на първия,който ви каже две мили думи и бъдете внимателни!
![]()
първото гадже на 13 (13 без 1 месец, за да съм точна) .. но от първо гадже и първа любов има разлика..от 13 и 7 месеца имам гадже с коетъо съм и сега![]()
.. и мисля ч това вече мога да кажа че ми е любовта
![]()
15, момиче ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
момиче съм - Първо гадже на 10, все още истинската любов не ме е сполетяла.. има време![]()
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Първото гадже - в детската градинаПървата истинска любов - когато бях на 14, първата по-сериозна връзка на 16 ^^
Момиче.
Пэрвият ми приятел, съответно и първата ми любов, беше на 15.![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
ох пооспокоих се като разбрах, че повечето сте открили любовта около 15 - 16 год. възраст, че взех да се притеснявам, че гледам повечето около мен все с гаджета, влюбени пък аз все самичка![]()
Момиче,на 15 бях![]()
♥
Живей един път, но както трябва.. Слънцето няма цяла вечност да те радва.. Граби със шепи.. Обичай всеки.. Края не тежи, ако дните ти са леки..
Първата ми сериозна връзка започна на 15.
Момиче.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Първата ми любов на 16, първото гадже - някъде в 3ти клас
Момиче
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Момиче, 13 . Бяхме заедно над две години.
Първо гадже - с някакви момчета се целувахме в детската , после в 4ти клас имах някакво гадже , в 7ми клас смених 4-5 гаджета , с едното бяхме три месеца и после дългата връзка.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Тръгнах с първото си гадже, когато бях на 14, но досега не съм имала кой знае колко сериозна връзкаИма време... млада и зелена съм си все още
![]()
Първото гадже - 3 клас.
Първата истинска любов - мисля си, че съм я усетила, но знам, че още ми е рано за нея, тъй като не можеш да усетиш любовта на тия години. Тъй че, когато усетя любовта ще знам.
мм първото ми гадже беше в децката градина.. някъде на 5 да съм била тогава за пръв път найстина обичах някой истински.. ии в момента съм на 14 , МОмиче
Live You Life Like Today is your Last Day !!!
а на колко си, ако не е тайна деПървоначално написано от teodorakehaiova
а на колко си, ако не е тайнаПървоначално написано от shoael
1вата ми сериозна връзка- на 14. Продължи една година,с момчето още сме приятели :P
Believe in yourself.
момиче. Първото гадже в детската градина, първата любов на 13...