- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На колко години Ви беше първото гадже ?
Първо гадже- май в детската. funfunfun
Но истинско гадже на 15 и няма смисъл по - рано да имате сериозна връзка ^^
Усмихвайте се ! : )))
~
На 17 и 6 месеца (мъжко) и до сега не съм имал нито гадже, нито първа любов![]()
![]()
На 16, но беше за кратко и нямаше чувства.![]()
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
Ако и аз не броя тези от детската градинаа .. На 10 ми беше първото гадже ии първата целувкаа .. Бая издържахме, към година и няколко месеца , ама беше нещо с много чувства и много раздели :Д сега съм на 16 (момиче) Досега съм имала 4, 5 връзки![]()
Няям![]()
Момиче.Първо гадже - 5.А пък истинската любов още не ме е сполетяла![]()
момиче, на 15 и все още не съм срещнала първата любови честно казано малко ми е гадно защото повечето ми приятели вече си имат
първо гадже - на 12 години
първа истинска връзка - на 15 години
ии аз така........Първоначално написано от superstar33
awerw♥
Аз съм на 15... Първото ми гадже беше на 5, но истинската любов едва на 14
![]()
Първото гадже на 5, а истинската връзка - на 13.![]()
Първият момент,в който наистина усетих,че имам чувства към него:
15 години,момиче. Другите просто са били.... не знам,симпатии - може би. Или някаква тръпка,която изчезваше много бързо.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Първо гадже - 9-10 някъде
Първа любов - 14 ^^
момиче съм
първо гадже - на 12 години
първа истинска връзка - на 14 години![]()
![]()
K.
![]()
![]()
Първоначално написано от dirtyyy
Момиче съм. Първото и единственото ми "гадже" беше в първи клас. Но нали знаете - като си на 7 всеки приятел от другия пол ти е гадже.
А любовта...... Сега съм на 13....и съм влюбена. Знам, че е тъпо и че е рано, но искам да си помечтая. И не си втълпявам просто, защото ми се ще да съм влюбена. Не. Всеки път като си помисля за него в стомаха ми започват да пърхат пеперуди..... Проблемът е, че....се познаваме от 7 години и то като съученици. не знам какво и как стана, но го обичам.... нищо, че е нелепо.
Ако не броим детската градина,на 13.![]()
Бях на читиринайси![]()
първо гадже-в детската градина, в яслата имаше един хубавец, но беше само "флирт"
първа истинска връзка- на 13 години, продължила 1г. и 2 месеца![]()
Имала съм в детската ощеДо 5ти клас имах 2 "връзки". Като при едната дори за ръце не сме се държали, а при втората само гушкане и целувка по бузките..
Но нищо сериозно. И до сега /8 клас ще бъда/ си го карам самичка
Та може да се каже направо, че съм нямала първо гадже
Момиче, 14 години
![]()
Hi haters, kiss kiss
I see you later
Hi haters,
It was very very very nice to meet you
Имала съм гаджета досега, ноо истинска любов и привързаност усетих, когато бях на 15 почти 16 ии наистина си беше любов, а някаква заблуда от моя страна... остана несподелена, ноо сега не съжалявам за това![]()
аа да ии пропуснах Момиче 17+