- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На колко години Ви беше първото гадже ?
Първото ми гадже беше на 13 мисля, може да е било и по-рано. Но тогава всичко беше супер детинско и знаете...А между първо гадже и първата истинска любов има доста голяма разлика. Наистина се влюбих в едно момче когато бях на 15. Бяхме заедно супер много време и наистина го обичах. Най-щастлива съм от това, че не се разделихме по лошият начин и, че до сега сме супер добри приятели.
![]()
They will never see the beauty in the imperfections!
"Музиката е откровение, по-висше от мъдростта и философията.'' - Лудвиг Ван Бетовен
момче съм 17 за 18 и първата лубов ми беше на 16 и тя все още продължава
![]()
![]()
![]()
Момче на 15 съм. Иначе гадже досега не съм имал![]()
![]()
Живота е такъв, какъвто е!
Не само ти си самичкаПървоначално написано от Rikity
![]()
![]()
първата ми любов и сериозна връзка е (15-16)
Ами аз съм по настоящем момиче на 17 и гадже за жалост не съм имала (което, ако трябва да съм честна, наскоро взе малко да ме притеснява... даже и първа целувка в истинския смисъл на думата не съм имала така че може да се твърди, че малко изоставам) иначе първата ми любов я преживях миналата година и всъщност продължавам да я преживявам, защото по незнайни причини нещо някъде не се получи и явно е била несподелена
![]()
![]()
Дон Жуаните май се изтъкват![]()
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Има разлика м-у първото гадже и първата любв. Аз имах гадже за първи път на 14. Тогава усетих онази сладка тръпка на първата целувка, макар и без език. На първите милувки и топли прегръдки. Дори и да съм го обичала повече, той ме научи да обичам, дори и да е бил глупак. Толкова беше хубаво да получа смс в 3 през ноща с текст: Липсваш ми. Целувам те. Искам само да ти пожелая лека нощ и сладки сънища. Спомням си, че когато ми каза обичам те за първи път казах добре, а не трябваше.За сметка на това при втория път казах и аз страшно много бебе и го чувствах. Даа.. хубави времена бяха.
Още страдам за него. След всяка такава сладост има и много голяма болка. Наистина бях сляпо влюбена, но не съжелявам. Винаги ще го помня, надявам се и той мен.
Колко много страдам, само аз си знам.
![]()
първото ми гадже беше в първи клас , а първата любов... още не е дошла..![]()
Напомни ми, когато денят е смотан и хората се опитват
да ме прецакат, че са ми необходими 42 мускула за да се
намръщя и само 4 за да изправя средния си пръст
и да им кажа да го дуxат!!!
МОМИЧЕ СЪМ!
Първото ми гадже беше в първи клас, а истинската любов-още не съм имала такава![]()
Днес за пръв път разбирам, че има толкова много връзки в детската градина!![]()
Първата ми по така задълбочена любов беше когато бях в 7 клас мисля, а гаджета от детската се въртят хаахахах
България е велика нация !
ЧУКОЕТЕВИЦА !
Вън циганите,смърт за евреите !
Бира !
момиче. Първото ми гадже беше в първи класА пък иначе по-сериозна връзка-6-ти за 7-ми клас. (продължи 1 година и 1-2 седмици някъде
)
![]()
Момиче,на 14 бях,продължи 9 месеца и беше истинско и до сега го твърдя.
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
на 13 и беше пълно фиаско : )
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Първото гадже на 13 ... а първата истинска любов малко преди да навърша 15и все още сме заедно
![]()
Обичамм Лео <3 <3 <3
в първи клас и една-две години преди това![]()
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum
Първото ми гажде беше на 10 години![]()
ESL !!!
момче...предучилищната иии се криехме да се прегръщаме на тайни места..защото просто си ни беше срам...ии след това нали се разделихме там по училища всеки на различно място...добре ,че съдбата ни събра пак в 7 или 8 клас пак...поне вече не ни беше срам![]()
![]()
Детската градина някъде![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Първото гадже още в 3-та група в детската
а истински съм се влюбвал в 7-ми клас за жалост все още я обичам,но тя дори си няма и представа,че съм живдано да срещна друга ..
![]()
Живей за мига и не забравяй ти си уникален такъв какъвто си ; )
Съвет: отиди до нея и й вдишай в ухото,така 100% ще разбере,че си жив.Първоначално написано от WWEFan
Нп :P .