- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На колко години Ви беше първото гадже ?
На 15, и сме си и до днес заедно.То така стана,че между нас се получи магията,наречена истинска любов
Айдеее! Днеска ме отрезаха за първи път! На 17 съм, момче.. не питайте, малко съм срамежливЕ, ще кажете, че не съм я обичал толкова, че говоря по тоя начин.. напротив! Обичах я повече от (а дори не ходехме)... ае без сравнения, но мисля, че да си силен означава да се усмихваш въпреки болката в сърцето и се опитвам да овладея това изкуство. А и не искам хората около мен да се отегчават от моето настроение, няма закво да ги сдухвам
Май отидох в офтопика
съжалявам
![]()
Момиче.![]()
На 14.
Все още нямам ;(
В момента много харесвам едно момче,вече за втора година,но не мога да направя "първата стъпка" от страх,you know...![]()
да съм била на 6 ;д ама първото ми истинско наа 13 може би ;д все още си поддържаме връзка. Рядко, но все пак ;д
nigga stole my bike
На 15 .. първият и единственият .. Адски много го обичам, но се разделихме![]()
Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие
На 13 ще да е било първото :Д Супер яко си беше като за детска и невинна любов![]()
The world is something you cant predict ! That's what it makes it fun !
гадже - 11
истинска любов - чакам си я..
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
истинско -на 14.. той беше 11 клас, аз 8... е и още сме си на по толкова, ама нещата не се получиха ;дд
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
момиче - 14 , първа истинска любов 14, и първо гадже - 1 клас,но по-сериозно на 14 :d
Първото(и единствено засега) гадже - на 5 в детската градина![]()
На 14 съм и не съм се влюбвала още![]()
I'm not afraid of anything
I just need to know that i can breathe...
1-во гадже: на 10
1-ва любов : за жалост не сам я видяла още
ами някъде на 13 да съм била но не беше нищо сериозно![]()