.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

притеснение...

Здравейте! Сигурна съм,че има безброй много теми като моята,но аз не можах да намеря, въпреки че търся от 30 мин. и затова реших да се посъветвам с вас! Водя полов живот от скоро, снощи с приятеля ми правихме секс,но беше без презерватив ( сега ще почнете да ми викате '' как може без'' и т.н, но така се получи). Та трябваше да ми дойде тези дни, снощи след секса имаше кръв и си беше кръв от цикал,но тази сутрин няма нищо и малко ме боли корема. Има ли някакъв риск да съм бременна или нещо такова ( не е свършвал в мен, изтрих се след секса всичко беше О.К, но все пак исках да чуя и вашите мнения.. и моля без ебавки и нареждания, достатъчни са ми няколко смислени отговора! Благодаря!

Голям фен Аватара на rammstein123
    Няма особена логика да е била кръв от цикъл.. Нормално е първите 1-2-3 пъти да тече по малко кръв при някои..
    Saatana! Vittu! Perkele!

Супер фен
    Град
    София
    Щом си сигурна, че той не е свършил в теб няма вероятност да си бременна.. Взможно е корема да те боли поради това, че ще ти дойде. Ако пък се съмняваш един тест няма никога да ти е излишен, за собствено успокоение!
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

Ммм, кръв от цикъл и се притесняваш да не си бременна.... това е невъзможно мойто момиче.Дишай спокойно.

Според мен не си бременна , но пък 1 тест не е излишен (както казаха по-горе)

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Щом трябва да ти дойде тези дни, овулацията е минала и заминала.
    Тест се прави на 14-тия ден след акта или на първия ден от закъснението. Спрете да го слагате където трябва и където- не.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Щом не се е изпразнил няма вероятност да си бременна наистина ! Но сподели със майкаси или бащати .. защо пък не ?

Бременна си.Купувай колички за близнаците

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Angelchety10
    Щом не се е изпразнил няма вероятност да си бременна наистина ! Но сподели със майкаси или бащати .. защо пък не ?
    напротив. има вероятност. ако е била в овулация има голяма възможност да е бременна, но аз до колкото разбрах тя не е била. може да ти закъснява просто от стресиране "бременна ли съм, не съм ли..." на мен доста често ми се случва точно поради тази причина.

Изтрих се след секса не означава, че нищо не е станало попринцип

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    напротив. има вероятност. ако е била в овулация има голяма възможност да е бременна, но аз до колкото разбрах тя не е била. може да ти закъснява просто от стресиране "бременна ли съм, не съм ли..." на мен доста често ми се случва точно поради тази причина.
    Защо си мислиш,че се забременява толкова лесно?Този момент е много тънък ...Имах една приятелка,която го беше направила докато беше в овулация и са били без презерватив.Никви бебета,нищо.Всичко беше нормално.

Добре отговориха на момичето кво спамите още...

Пак модераторите затварят темите дето не трябва а тия дето трябва си виреят в пространството...
    Кефа цена няма!

http://vbox7.com/play:7c6ea88d

Guest
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    Защо си мислиш,че се забременява толкова лесно?Този момент е много тънък ...Имах една приятелка,която го беше направила докато беше в овулация и са били без презерватив.Никви бебета,нищо.Всичко беше нормално.
    може да не са уцелили точния момент. ако си в овулация и нямаш разни здравословни проблеми, които да попречат на зачеването е нужен само 1 сперматозоид за да оплоди яйцеклетката особено в тая крехка възраст м/у 15-25год...

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Не е необходимо да си просто здрава -да не си болна от нещо,да нямаш хрема и нз си още какво.За истински здравият организъм се искат доста повече неща,тогава вече жената е плодовита и може да се каже,че е по-сигурно да зачене.

Боли те корема щото бебето расте

Боли те корема щото бебето расте и за вбъдеще изпозлвайте презервативи хора за да не се налага да взимате ескапел...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Не е необходимо да си просто здрава -да не си болна от нещо,да нямаш хрема и нз си още какво.За истински здравият организъм се искат доста повече неща,тогава вече жената е плодовита и може да се каже,че е по-сигурно да зачене.
    казах "ако си в овулация и нямаш разни здравословни проблеми, които да попречат на зачеването" не знам как си го разбраха като "да нямаш хрема и нз си още какво"...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си