Здравейте
Наскоро взех много да се притеснявам понеже се чувствам някак си странно.
Сега ще ви опиша симптомите и какво съм праавил преди това.
Зрението ми е ясно ,но виждам всичко наоколо малко по-странно от преди все едно нещата са нерелани(като чели си се загледал в една точка и си мислиш за нещо само дето аз не гледам в една точка но ефекта е същия). Когато работя или правя нещо физическо съм добре, но ако седна или легна направо заспивам... все едно цял ден съм копал нивата . Товаа се случва дори и да не съм работил разликата е ,че като работя или не му обръщам внимание на това или просто така ми е по-добре. Общо взето е това.Апетит,настроение всичко останало е както трябва.
Не пия , пуша по 1 кутия на ден, по принцип не употребявам наркотици но съм пробвал трева и "бяло". Трева см пушил преди 2-3 год. 1-2 пъти. Бяло преди 2 год. но малко 1-2 малки линии. Наскоро по баловете употребих пак бяло(около 1 гр.) и алкохол (половин шише шампанско и 2 малки чаши уиски). Мисля че 1 седмица след тази употребва започнаха да се появяват тези оплаквания.
Друга информация заа мен: Момче на 21г 75кг. кръвно нормално даже кардиограма ми е правена и всичко си е ок. Не съм боледувал от тежки болести само грип( то е нормално това) до сега съм нямал никакви оплаквания. Моля кажете някво мнение щото чак не се трае.. все едно си друг човек.
Благодаря