- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да скъсаме ли - много моля за съвет :(
Хлапашки му работи. Явно повечето търсите само тръпката и "нестихващатата страст". В една връзка има много повече от това.
Относно темата, по-добре си останете разделени, щом едно извинение не можеш да предложиш за собствена обида. Не ти пука достатъчно за него, от това, което си написала това се подразбира, което автоматично изключва щастливо бъдеще за връзката м/у вас.
Казаха ти го - спри да го мислиш! Остави се на нещата !
Ако чувстваш , че имате проблем седни и поговори като голям човек с него.До скоро сте били скарани , била си му ядосана и т.н. Мисля,че колебанието ти относно чувствата ти се дължи на това.Виж с времето как ще е и говори най-вече с него ако има нещо за напред!
Ами уж се разбрахме преди няколко дена. Пак се появяват дразги, което ме кара да мисля, че на сто процента няма да го бъде. Може би сме твърде различни. Явно трябва да скъсаме, но нямам такава смелост......Първоначално написано от Markuss
Имаме проблем със сигурност, проблема е в това, че не мога да разбера точно заради някой от нас ли или и двамата сме виновни - неразбирателство или не можем да си напаснем характерите, което ако до сега не е станало няма как да стане.Първоначално написано от iveetyy
"Глупакът реагира, войнът действа". Недей да те е страх от действието, то е част от нашето израстване като личности. Ако не го чувстваш правилно - промени го! Без колебание.Първоначално написано от elle111
Според мене вариантите са ти 2, да го оставиш без да му звъниш или да му се обадиш да се видите да се извиниш(вече ти си преценяш как), но според мен просто връзката ви е била в застой(не знам от колко време) и за това колегите ти казват, че просто си свикнала с присъствието му, поговорете си и си нагласете нещата, а и малко разнообразие няма да ви дойде в минус. Нормално след една такава връзка от 2 години да настъпват такива момент, липсата на флиртове и страстта намалява просто защото вече познаваш човека до теб и интереса до някаква степен се губи, но пък поне за мен една 2годишна връзка има много повече предимства, няма да ти изброявам сама можеш да се сетиш за доверието и за това, че най-малкото има пред кой да си излееш душата или от кой да вземеш съветтова е моето виждане за тези неща, казвам ти го просто, защото наскоро прекратих една връзка от 2години и 4месеца макар, че аз исках да нагласим нещата
ти си преценящ дали да послушаш съвета ми, успех надявам се да съм помогнал
![]()
Щом той е склонен да забрави всичко ако му се извиниш,значи още те обича.Друг е въпроса,че ти не знаеш какво искаш!
Знам, че ме обича, което ме обърква, защото не съм сигурна, че моите чувства са точно същите, а ме е страх, че ще му разбия сърцето ако му кажа.
Точно толкова (дори малко повече) не се търсихме когато бяхме скарани и при нас не действа особено, защото продължаваме от там където е започнала "почивката"Първоначално написано от iveetyy
на по колко години сте
зависи какво си му казала .. защото ако е нещо наистина тежко нямаш право да му искаш прошка а дори и да го погледнеш в очите .. но все пак всеки е различен.Ако имаш още чувства пробвай .. ако не недей защото няма смисъл след 1 месец пак да скъсате ..
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
Две години са много време. Като си охладняла спри взаимната мъка и продължи напред. Ти си мислиш, че е по-добре да не го правиш, но наистина, ако го скъсаш ще е по добре и за двамата.
Какво толкова си казала. Кажи да знам.
Аз лично обичам жените да се обличат по предизвикателно ( не като пълни курви, де..) Един вид показваш на света ти какво имаш, а другите нямат. Отделно и жената се чувства по-добре, когато знае, че е желана от другите, но си има сигурна почва.
Различни хора, различни разбирания...
Temet Nosce
벨야카
явно си много привързяна към него и наистина го обичаш, но тръпката след толкова време е изчезнала,въпреки това не е лошо да опитате да продължите, защото двегодишната връзка си е сериозно нещо.. разпитай го той как се чувства, какво мисли за връзката и т.н.![]()