- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Няква тотално объркана от себе си..
[b]Здравейте ! Аз съм едно моми4е на 14 години , което е яко объркано.. Започвам със ситуацията. Преди около 10 дена се запознах с едно момче. Супер много го харесах , още на 5тата минута от както се запознахме ме изкефи на МАКСС ! Същия ден , когато си тръгна ме гушна ^^ , ама гушна и моята приятелка... На следващия ден ме намери във ФейсБуук - разбира се ;dd писахме си и той ми пише : - Как е ФейсБуук-а на приятелката ми , нали аз му го давам . Един ден не се видяхме , нито писахме. На следващия ден с приятелката ми и още една сме на НДК и случайно момчето идва с неговите приятели и той сяда до мен и ме гушна и ми казва : – ЯЯЯ, колко си суха айде във фонтана , взима ме и ме носи натам ;dd .. След като ме изкъпа (РОФЛ) легнахме всички на трева и 1 от приятелките ми казва : - Искам да легна ма на тревата е мръсно и тогава момчето казва ,, Ми легни де '' (момичето беше седнало на страни ии легна на корема му ) И в този момент аз някво избеснях вътрешно в себе си . С другото момиче почнахме да говорим някви пълни простотийки ;dd и почнахме да смеем с нея . Тогава момчето пита на каво се смеем и каза на приятелката ми да стане от него ^^ ... Приятелката ми само го забива . Иска му телефона и т.н , а на мен казва , че не може да харесва човек , който познава от 10 дена . Ама всички мислим , че тя го харесва.. Бяхме всички заедно на басейн с цялата компания . Приятелката ми се отказа да се забива с него , което беше супер якото за мен . Обаче вчера излезнаха резултатите за след 7ми клас и той се оказа мега умния.. Разбира се , това е страхотно ама аз се чувствам мега тъпата .. Приятелката ми също е умна.. Притеснявам се , че ако той харесва мойта приятелка мене ще ме разкара без да му мигне окото... Защото тя е много по - от мен.. Във всичко . И когато влезне на 15 Септември в унилалното у4илище с мега яките и умни момичета.. Пак имам чуството, че ще ме разкара. ОО и ще е в един клас с едно момиче от стария ми клас, което е също идеално.. ИИ да знаете момчето Не знае че го харесвам... Знам че цяло лято е пред мен ама Хора наистина моля Ви за помощ какво да направа ; как да го задържа при мен ; как да му се сваля ама да не изглеждам банално и изтъркано .. Само моля без : ,, Чети пове4е; Това Фейк тема ли е ; Дигни си самочуствието'' тези работи си ги знам (: Мерси предварително на всичкии![]()
Live You Life Like Today is your Last Day !!!