California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
Искам да му направя подарък
В момента нещата между нас не са много наред.Аз го отблъсквам без да се усещам,защото съм капризна и инат.Знам,че е страхотен човек и е глупаво от моя страна,че не мога да му го показвам,но просто съм такъв човек,че трудно си изразявам чувствата.
Той често ми прави малки жестове/шоколади,негови рисунки и тн/ въпреки,че няма много пари винаги намира за мен.Аз понеже в доста случаи имам повече от него(понеже си събирам и съм пестелива) щом видя,че се нуждае от нещо му купувам или му давам пари(говорим за някви нормални неща,не съм богаташка).
Искам да му направя някакъв подарък,но напоследък оставам с по 1-2 лв.Днес майка ми даде пари и отидохме в мола.На него му беше гадно,че не може да си вземе дори една тениска и аз исках да му купя,но той щеше да ми се разсърди.Според него 'какъв мъж е ако не може да си позволи сам това и това',а и понякога му става неудобно понеже аз давам повечето пари.
Исках да му купя една запалка с инициали,но са скъпи за мен на този етап.Скоро ще замина за лятото и няма да можем да се видим.Дайте ми някакви предложения за подарък,който да изразява чувствата ми към него...