Здравейте, имам огромна нужда от съвет. Преди 3 седмици в дискотеката забелязах едно много симпатично момче, погледите ни често се засичаха. Разбрах името му и на следващия ден го намерих във Facebook. Започнахме да си пишем постоянно. Нещата изглеждаха сякаш ще продължат дълго време и тези обикновенни разгожори ще се развият в нещо друго. Разговорите ни събудиха надеждата в мен за бъдеща връзка. По всичко изглеждаше, че той много ме харесва. Преди 1 седмица отново се видяхме в доскотеката и излезнахме да си поговорим. На следващия ден продължихме да си пишем, нещата изглеждаха прекрасни. След като стана на въпрос отново дасе видим, той реши да прекратим взаимоотношенията си и ми обясни, че преди 3 месеца е имал сериозна връзка с момиче, което все оше харесва. Като го питам дали имам шанс да е с мен след време казва "може би", но за сега още не е готов да я забрави. Страшно много го харесвам дори мисля, че съм влюбена в него. За момента казва, че не може да ми отвърне със същото. Кажете ми какво да направя? Да го оставя на мира или да му показвам всеки удобен момент, че го харесвам и искам да съм с него?