- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- аз ли не го правя правилно?
Когато с приятеля ми правим секс и той като ме ч*ка и ми е екстра в квато и да е поза
ама ако аз съм отгоре примерно и почна аз да се движа и не ми е толкова кеф
и това защо така става не е ли по логично аз като си го правя както искам да ми е по кеф или просто нямам опит ? ;Д;Д![]()
На акъл като не сте, с кво от мен сте по - големи???!!
Ти сама каза, че нямаш опит - може би просто не си намерила позата, в която да си отгоре и да ти харесва.. Пък и не е задължително точно тази поза да ти е приоритет, какво като на други им харесва?.. Прави това, което ти доставя удоволствие.
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
С две думи я насарчаваш да си е марзелива :Д хахаха се пак може чат пат да се качи отгоре да отмени момака иначе ще го преумори знае ли човек хахахаПървоначално написано от SpOrTs_GiRl
Предполагам, че е защото лесно се изморяваш, пък и сигурно мислиш мислиш прекалено много ("Сега как да си сложа ръката", "Сега дали да се облегна на коленете му" "Дали го правя хубаво" и т.н.) с времето ще свикнеш...
... или пък му е голяма и тънка пишката, а в тази поза има ъгли, в които с прекалено голям и тънък, наболява и не е толкова хубаво. Наведи се напред и виж какво ще стане.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Защото ъгълът на проникване е такъв,че не те *удря*,където трябва,наведи се към него,опитай с по силни пласъци.
И при мен беше така като нямах опитПък и си ме мързеше
Сега е друго.
Вероятно си неопитна (вдървена) и не се отпускаш достатъчно. С времето ш'се научиш.
Welcome to the Jungle...
Май страдаш от рядка хромозомна аномалия.Първоначално написано от OtkrovennoBezrazlichna
Първоначално написано от kurtiii
Първоначално написано от natinkua
така отпусни се малко и помоли приятелят ти да ти направи малко френска...Бързо, бавно после пак бързо пръстчета ала бала и т.н. но за да се получи ти трябва да бъдеш наистина отпусната и да не се притесняваш...и също така наблегнете на любовната игра малко повечко за да сте достатъчн възбудени.....хайде поздрави и успех
![]()
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !
я ми обясниПървоначално написано от AnalenTerorist
![]()
На акъл като не сте, с кво от мен сте по - големи???!!
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!