.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

аз ли не го правя правилно?

Когато с приятеля ми правим секс и той като ме ч*ка и ми е екстра в квато и да е поза
    ама ако аз съм отгоре примерно и почна аз да се движа и не ми е толкова кеф
    и това защо така става не е ли по логично аз като си го правя както искам да ми е по кеф или просто нямам опит ? ;Д;Д
    На акъл като не сте, с кво от мен сте по - големи???!!

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Ти сама каза, че нямаш опит - може би просто не си намерила позата, в която да си отгоре и да ти харесва.. Пък и не е задължително точно тази поза да ти е приоритет, какво като на други им харесва?.. Прави това, което ти доставя удоволствие.
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Цитирай Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
    Ти сама каза, че нямаш опит - може би просто не си намерила позата, в която да си отгоре и да ти харесва.. Пък и не е задължително точно тази поза да ти е приоритет, какво като на други им харесва?.. Прави това, което ти доставя удоволствие.
    С две думи я насарчаваш да си е марзелива :Д хахаха се пак може чат пат да се качи отгоре да отмени момака иначе ще го преумори знае ли човек хахаха

Предполагам, че е защото лесно се изморяваш, пък и сигурно мислиш мислиш прекалено много ("Сега как да си сложа ръката", "Сега дали да се облегна на коленете му" "Дали го правя хубаво" и т.н.) с времето ще свикнеш...

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    ... или пък му е голяма и тънка пишката, а в тази поза има ъгли, в които с прекалено голям и тънък, наболява и не е толкова хубаво. Наведи се напред и виж какво ще стане.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на badsector
    Като не те кефи, просто не я прави тази поза.

Супер фен Аватара на Shia
    Защото ъгълът на проникване е такъв,че не те *удря*,където трябва,наведи се към него,опитай с по силни пласъци.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    И при мен беше така като нямах опит Пък и си ме мързеше Сега е друго.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Вероятно си неопитна (вдървена) и не се отпускаш достатъчно. С времето ш'се научиш.
    Welcome to the Jungle...

Re: аз ли не го правя правилно?

Цитирай Първоначално написано от OtkrovennoBezrazlichna
    Когато с приятеля ми правим секс и той като ме ч*ка и ми е екстра в квато и да е поза
    и това защо така става не е ли по логично аз като си го правя както искам да ми е по кеф или просто нямам опит ? ;Д;Д
    Май страдаш от рядка хромозомна аномалия.

Цитирай Първоначално написано от kurtiii
    Здравейте,моята приятелка се налага за 3 път да пие ескапел за 3 месеца.Първия път към 25 април,2 път началото на юни и сега.Може ли да и навреди,защото на листовката на ескапел пише 2 пъти в годината.
    Цитирай Първоначално написано от natinkua
    здравейте искам да ви попитам нещо ! С моя приятел днес правихме сех на мен ми беше за първи път и той се изпразни в мен имали вероятност да съм забременяла и тнт.....

така отпусни се малко и помоли приятелят ти да ти направи малко френска... Бързо, бавно после пак бързо пръстчета ала бала и т.н. но за да се получи ти трябва да бъдеш наистина отпусната и да не се притесняваш...и също така наблегнете на любовната игра малко повечко за да сте достатъчн възбудени.....хайде поздрави и успех
    БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !

Re: аз ли не го правя правилно?

Цитирай Първоначално написано от AnalenTerorist
    Цитирай Първоначално написано от OtkrovennoBezrazlichna
    Май страдаш от рядка хромозомна аномалия.
    я ми обясни
    На акъл като не сте, с кво от мен сте по - големи???!!

Град
    Пловдив
    Мисля,че на движенията в кръста трябва да наблегнеш.

Ами пробвай с различни движения в кръста, тези движения се отразяват и на твоето и на неговото усещане. Импровизирай докато разбереш, какво ти харесва най-много
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си