- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Много е спешно...софиянци да отговарят
Здравейте форумци!Много спешно ми трябва, някой който е запознат със София да ми обясни как стига до раковата болница в Дървеница.Утре ще оперират баба и аз трябва сама да стигна до там.....От Централна гара,какво се хваща(всички възможни варианти ми кажете)Много ще съм Ви благодарна,ако ми отговорите......
Съжалявам за раздела,но много бързам и не можах да преценя в кой раздел е най-удачно да пусна темата....
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
ми зимаш си такси или влизаш в гоогле и гледаш на картите ... с наще обяснения доникъде няма да стигнеш
скапани селяни
Скапан неудачник! Ти милост нямаш ли, бе?Първоначално написано от Darkkiss
Баба и ще я оперират, а на теб провинцията ти е в главата. Не отива там да се показва с нещо.. за бога. ОТИВА В БОЛНИЦА! Грр..
Спокойно, няма да ти превземем милата столица..
Иначе- вече е късно за отговор, предполагам. Дано си се оправила сама.
Първоначално написано от Darkkiss
Тоя па тоя.
Къде си тръгнал бе.
Момичето моли за помощ, а ти я нападаш.
Какъв си ти да я съдиш бе.. аа да ВЕЛИКИЯ СТОЛИЧАНИН.
Тя и да е селянка ти си селяндур (ако успееш да хванеш разликата).
Само да кажа,че аз съм си от София,както и родителите ми и цял живот съм живяла в София,но все пак не знам къде е тая болница...така че не е наложително да е от друг град момичето,но и да е какъв е толкова проблема?!скапани селяни
Да прав си в Своге сме големи селяни.....Първоначално написано от Darkkiss
Ти си великия ""гражданин"",на когото всички ние трябва да се покланяме.
Незнам кои от двамата ние по-голям селянин....... Но сигурно на 14 години ти не си ходил по болници и не ти се е налагало да се оправяш сам в непознат град.....ама спокойно ние селяните сме добри в това,доказателството е,че ти си стигнал до София от някое забутано село и там си си останал.......
Не искам да обидя никои,но при положение,че в такъв момент имам нужда от помощ ти решаваш да ми се правиш на ГОЛЕМИЯ СОФИЯНЕЦ......е не става просто.....![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
благодаря на всички засегнали се
за ваша жалост след 2-рото спрях да го чета
но се радвам да видя
че София ви е при сърце
всъшност селянко съм много по голям от 14 годиниПървоначално написано от pifiella
и съм се махнал от София заради скапани селяни като тебе
който ми идват в града
и го разрушават
просто не мога да седя и да гледам скапаните селяни какво правят...
и за болниците дори не ми знаеш здравословното състояние(нямам предвид психическото) че да ми казваш какво съм правил или не
Тя казва, че ТЯ е на 14 бе бълък!Първоначално написано от Darkkiss
Podkepqm!Първоначално написано от Darkkiss
Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.
Да що се отнася до психическото ти здраве ХОДИ СЕ ПРЕГЛЕДАЙ!Не може да си нормален и да викаш на тоя и оня селянин по форумите.....Изкарвай си яда на други като теб"НЕНОРМАЛНИ"Първоначално написано от Darkkiss
ей
как мина операцията на баба ти![]()
да се оправя бързо ..
тая паПървоначално написано от pifiella
колкото и да дрънкаш
няма да се промени факта че си селянка
сеш се...
екс нз си там къв кретен
не съм те питал
ясно ли ти е ?
Мерси!Първоначално написано от clever
Днес в 8 часа започнаоперацията и в 11 приключи....още не се е събудила от упойката........
![]()
Имам много по- големи проблеми на главата,за да се занимавам с ГОЛЕМИТЕ ГРАЖДАНИ,но не мога да разбера,защо на тях им е определящ фактор дали си от село или не.....Ако не си от София си селски боклук,а ако си софиянец си велик........Без да се засягат софиянци нищо пратив тях.Визирам само определени хора.........![]()
не обръщай внимание на това което ти говорят... пълни глупости
аа извинявай за въпроса ама ако искаш отговори-може и лично... ако искаш не отговаряй![]()
на какво са й правили операция?![]()
Ами хубаво!Аз да съм отрекла,че съм селянка...Предпочитам да съм селянка и да си живея в Своге завинаги,вместо с такива като теб.Селянка или не съм много по-образована от теб, за годините си(що се отнася до правопис и за разсъждения.Не може да твърдиш,че си образован, от голям град и над 14г. и да мислиш като второкласник)Първоначално написано от Darkkiss
![]()
за жалост тъпите хора никога не разбират по-умните, по-успялите и тн от тях...Първоначално написано от pifiella
а такива като тебе комплексирани пък абсурт...
и все пак няма си губя времето да ти обеснявам(то няма да можеш го разбереш де...)
и ще ти кажа само 1
УМРЕТЕ СКАПАНИ СЕЛЯНИ!!!
РакПървоначално написано от clever
![]()
малеее защо нападате и обиждате така хората бее
много се дразня от такива като вас
Дарккис не смятам че има причина момичето да ти е направило нещо лошо че да го засягаш![]()
простоо не ги разбирам хората като тебе![]()
ееПървоначално написано от pifiella
![]()
пожелавам да се излекува![]()
майката на едно приятелче беше също наша близка и беше болна от рак на панкреаса и почина пък беше толкова млада![]()
Да със сигурност няма да мога да го разбера......Не си и прави труда...Ние в малките градове до 4 клас учим и после се женим,за това не ти разбирам смисленото слово....Ти си толкова по-умен от мен..Възхищавам ти се на ограниченото мислене.....
Евала!С всичките тези коментари показа не друго,а простотията си........
Спести си писането на следващия безсмислен коментар от типа на:То селяните са си селяни,мрете.Не идвайте в София и т.н. вече се изчерпа.....
Айде живей си със здраве и не забравяй да втълпиш на децата си някога,че всички които идват от селата са боклуци!![]()
![]()
с тоя си акъл няма да стигнеш до никъде. камо ли да ни ОправлявашПървоначално написано от Darkkiss
![]()
Ама вие не знаете ли Darkkiss е обявен за най-ограничения потребител на този форум за ВСИЧКИ времена...Ограничено и заблудено софиянче..[Мнооого е жалък-ГОРКИЯТ ТОЙ!!
]
To infinity and beyond.