- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- сериалчее
Значи аз направо ти поствам сериалите, които съм гледала някога и повечето им предстоят и нови сезони.
the nine lives of chloe king, switched at birth, true blood, pretty little liars, the secret life of the american teenager, the vampire diaries, gossip girl, hellcats, game of thrones, one tree hill, make it or break it, stuklen dom, 90210, lost girl, life unexpected, heroes, greek, the gates
Доста съм зарибена на тема сериалино някои от тях не са много интересни примерно The Secret Life Of The American Teenager го гледай само ако вече нямаш други опции. А на мен лично любим ми е Make it or break it.
Pretty Little Liars и How I Met Your Mother са страхотни! И на Heroes 1-вите 2 сезона са много добри, ама после вече взех да губя интерес![]()
Skins ми харесваше, целите сезони ме държаха в напрежение..ама финалните епизоди на "поколенията" винаги оставаха незавършени, което на мен лично не ми се нрави.
Визирам Skins UK, американската версия е няква пародия
Grey's Anotomy - Медицинска драма..От части има комедия, но е много добър сериал. Когато е тъжно не можеш да спреш да ревеш, а когато е смешно е наистина многооо,многооо смешно. Много научих от този сериал и си мисля, че и другите хора могат да научат много.
The Vampire Diaries а може би и TeenWolf![]()
The3 Vamp!re3 D!aR!3sS :*:*:*
Glee и примерно някой от БГ сериалите![]()
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum