.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Град
    Велико Търново

Уплашена съм..

Здравейте! На 14 години съм и в нашия град сега е бум щото след няколко дни е празника на града. С една приятелка бяхме вън и един нейн познат дойде леко пийнал,18 годишен е. Таа почна да и вика,че се е разхубавила и разни такива (тя е на 17). Тя си тръгна аз останах при едни други приятелки обаче те тъкмо станаха от пейката и той седна и ме дръпна вика стой при мене.Казах му,че трябва да си вървя той вика дай ми поне номера си иначе не те пускам. Искам не искам-дадох го.Каза,че ще ми пише смс-и и да му отговоря иначе тежко ми горко.Аз другиден заминавам за чужбина за 2 месеца,надявам се да ме забрави до тогава,ноо.. просто съм уплашена,защото вече ми писа 2 смс-а. В първия пишеше " кво праиш муцка",а във втория " нал обеща да ми пишеш.Ся кво стана? " Наплашена съм,може би е тъпо,но... Имам един приятел от град на 10 км от моя,каза,че няма проблем,ще ми се представи за приятел,а той е голям връзкар и наистина ако има нещо той ще го сплаши и ще се спре.. та все пак-какво да правя според вас? Аз не му отговарям на смс-ите. Благодаря предварително!
    Желанието имам пред теб да бъда себе си,затова аз винаги споделям своите мисли.А ти си част от тях и те ми дават сили.Без тебе дните ми от цветни стават сиви!

Град
    София
    Кажи ми да не се занимава с теб.Сплаши го с приятели,ако трябва кажи на родителите ти,че те тормози..Тоя е пълен изрод...
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

Голям фен Аватара на scandalousLady
    Град
    Covington, Georgia.
    Цитирай Първоначално написано от Greennight
    Кажи ми да не се занимава с теб.Сплаши го с приятели,ако трябва кажи на родителите ти,че те тормози..Тоя е пълен изрод...
    Подкрепям !!
    to feel your pain, you feel mine
    go inside eachothers minds
    just to see what we'd find .. ♥

soulless

Случвало ми се е нещо подобно, само че не си бях дала телефона, а скайпа .. Държах се приятелски с него, което беше адски тъпо, защото сега продължава да ми пише, а това започна преди почти година. Ако бях на твое място бих му дала да разбере, че не го харесвам и нямам никакви намерения да съм приятелка или каквото и да е с него. Разбира се, това е само, ако те е страх да кажеш на родителите си.

She was broken ..

Следващия път като направи нещо такова му дай телефона на баща ти или на някой дето ще го насере и го предупреди, няма да те потърси повече, гаранция, тея са големи дрисльовци и се възползват точно от такива ситуации.

Град
    Велико Търново
    Благодаря за отговорите Оправих се,приятелката ми му писа смс и той каза,че нищо не ми бил направил ама щял да се спре. Ако не се спре ще го посетят едни приятели,защото нямам намерение цяло лято да се занимавам с него.
    Желанието имам пред теб да бъда себе си,затова аз винаги споделям своите мисли.А ти си част от тях и те ми дават сили.Без тебе дните ми от цветни стават сиви!

Повече от фен
    Ъъъ... ?! Той се опитва да те сваля бе.Къде тръгнахте да го биете чак...

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Rolezzz
    Ъъъ... ?! Той се опитва да те сваля бе.Къде тръгнахте да го биете чак...
    Ти със заплахи ли сваляш момичетата?

РS: Ако ти пише нещо пак, по-добре си му кажи директно, че нямаш желание да контактувате. Не вярвам да направи каквото и да било, по-скоро само се прави на мъж. Бахти лайното!
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Много трудно ли беше да му дадеш фалшив номер и да го прецакаш???

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    междудругото и аз за това се сетих....

Супер фен Аватара на Shia
    Не се оставяй някакъв да ти вземе страха,защото като те разбере,че си страхлива може и със заплаха да ти каже:
    -Тръгни с мен,иначе тежко ти.
    ,после
    -Пусни ми,че иначе тежко ти.
    и всякакви такива.
    Казваш му ясно без да трепериш
    -Ти за какъв се мислиш,че ще ми заповядваш.
    и да видиш как ще подвий опашка или поне ще разбере,че не даваш да те водят.

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    междудругото и аз за това се сетих....
    Предполагам, че докато са били заедно той е пробвал да и звънне.

Иначе и на мене ми се беше случило преди около месец-два, бях отишла на село и с братовчедка ми се разкарвахме и някакво момче ми било хвърлило око (9клас, ако не се лъжа, аз 7). Ама то едно грозно :& на всичкото отгоре и селянин. После като се прибрах вкъщи и братовчедка ми му била пратила моя скайп и аз в началото се държах нормално, но ми писна ужасно от тоя и един ден той ми пише "какво става, сладурче :*" и аз викам "какво искаш сега?" и той "искаш ли да се пробваме" и аз му казах, че нищо няма да пробваме, защото не искам да се занимавам с такива селяндури, той ме напсува нещо и ме заплаши. След седмица някъде отидохме на село с тати и мама (аз вече им бях споделила тази случка) и тати вика "Само ако те доближи, казваш ми и аз набързо ще го оправя". И така де, с братовчедка ми отново се разхождахме и тоя дойде нещо, хвана ме и тати тъкмо беше до магазина и като го хвана за ухото, като му каза там нещо и тоя повече не ме пипна

Най-добре е да споделиш с родителите си. Също и с приятел

Супер фен
    Тоя е някакъв психар, не му се връзвай.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Мега фен Аватара на gummybear
    Това е ужасно.Дано повече да не ти пише

theo <333

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си