.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Оценка за срока

Госпожата ми написала срочна оценка 4 с химикал обаче не мога да разбера защо аз всеки час работя по информационни технологии апък някои нищо не са направили и имат 5???? То се вижда че нищо не са направили.
    Дали може да се поправи оценката и дали да я питам и какво да и кажа защото не е честно и наистина заслужавам 5 особенно ако сравня с някои други съм за 6.И другата седмица имаме последен час по тоя предмет. Тя не е някаква лоша и незнам защо така
    Аз в друг час видях че ги е писала ...

Ако си сигурна в знанията си НЕПРЕМЕННО я попитай ! Но ако просто се сравняваш с тези , които минават между капките недей ! Има възможност да я ядосаш и да остане с впечатлението , че я наричаш некомпетентна и да ти даде нещо гадно.. и да ти остави 4 Попитай дали е възможно да те изпита за повишаване на оценката Не й казвай - аз съм за 6 , защо имам 5 ?! ..

Не тя никога да се ядоса за такова нещо и да ми даде нещо трудно аз просто съм си направила каквото е трябвало апък някои не са ги направили тея неща дето трябваше да правим

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    ми отиди я питай
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си