Здравейте! На 14 години съм и в нашия град сега е бум щото след няколко дни е празника на града. С една приятелка бяхме вън и един нейн познат дойде леко пийнал,18 годишен е. Таа почна да и вика,че се е разхубавила и разни такива (тя е на 17). Тя си тръгна аз останах при едни други приятелки обаче те тъкмо станаха от пейката и той седна и ме дръпна вика стой при мене.Казах му,че трябва да си вървя той вика дай ми поне номера си иначе не те пускам. Искам не искам-дадох го.Каза,че ще ми пише смс-и и да му отговоря иначе тежко ми горко.Аз другиден заминавам за чужбина за 2 месеца,надявам се да ме забрави до тогава,ноо.. просто съм уплашена,защото вече ми писа 2 смс-а. В първия пишеше " кво праиш муцка",а във втория " нал обеща да ми пишеш.Ся кво стана? " Наплашена съм,може би е тъпо,но... Имам един приятел от град на 10 км от моя,каза,че няма проблем,ще ми се представи за приятел,а той е голям връзкар и наистина ако има нещо той ще го сплаши и ще се спре.. та все пак-какво да правя според вас? Аз не му отговарям на смс-ите. Благодаря предварително!