.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

помогнете ми

наскоро разбрах че харесвам не само момчета но и момичета.. бих искала да разбера каква по точно е сексуалната ми ориентация.. хетеро би или нещо такова

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Ако харесваш и едните, и другите си 'би'.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

След като е "не само момчета но и момичета" значи си "би" А защо тази сърдита емотиконка накрая? Няма нищо лошо, каквато и да си

П.П. Реално "хетеро" при жените се използва грешно, защото "хетеро сексуален" идва от името на гръцката богиня Хетера, която е спала с жени (и на практика е хомосексуална; хомо - еднакъв от гръцки, секс - пол). Терминът първоначално е определял мъжете, които спят с жени, както е правила богинята

Повече от фен Аватара на Alekssandyr
    Няма лошо, че си такава, доста от жените са БИсексуални в ранна възраст. Някой и след това

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Честно да си призная, повечето 'би', които познавам, го правят от гъзария.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Ако харесваш момчета и момичета значи си 'би'.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

A бе я стига глупости...

Поредната тинейджърска изцепка...

Ти не знаеш още кво ти се яде, тръгнала да се чуди дали харесва момичета или момчета...
    Кефа цена няма!

http://vbox7.com/play:7c6ea88d

абе да ти дреме на гъза :Д поне гаджето ти ще е касметлия ако имаш и хубави приятелки :Д хаххаха такаче споко :П сички ще са щасливи накрая :P

Нормално е да имаш влечение към двата пола, защото си на една определена възраст (съдя по това, че пишеш в ТИЙНпроблем.нет) в която се развивате и е интересно, но предлагам да изчакаш преди да почнеш да си правиш заключения за сексуалната си ориентация и да съобщаваш на роднини и приятели, че си лесбийка/би сексуална, пробвай да започнеш връзка с момче и виж какво ще стане...

Ако наистина изпитваш силно полово влечение към момичета и греша за възрастта ти експериментирай с жени и виж дали ти харесва, защото често някои фантазии веднъж осъществени губят магията си...

Успех в личната ти сексуална революция, дано успееш да намериш себе си... =)

Мега фен Аватара на bubkaa93
    Град
    Варна
    На тая възраст е нормално да се колебаеш по,какво си падаш просто си любопитна.
    Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си