.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Моля за съвет

Значи .. все още не съм го правил (не съм намерил подходящата).
    Но това не ме притеснява има време ... друго ме тревожи - много бързо дигам патлака и бързо свършвам при самозадоволяване, а и не само като се натискам с някое момиче дори да е приятелката и става много бързо :Х
    и изведнъж .... :Х супер много ме тревожи това и ме подтиска ... дайте някое съветче ?

anonymous768631
    Guest
    Бързо го вдигаш? Няма проблем...
    Бързо свършваш? Терсене.

Две злобарки преди акта, три пъти "Отче наш..." и си готов.

Говоря сериозно!!!
    Искам да го преодолея това отсега да се науча да се сдържам не като стигна до секс и да свършвам в първите минути :Х

anonymous768631
    Guest
    Пич, това не ти е RPG, че да си вдигаш стата... Напълно сериозно ти го говоря.

Умрял съм за стата ...
    Пф ... мислех, че в форума има разумни хора които да ми помогнат, ама май съм се объркал!

anonymous768631
    Guest
    Добре, стига съм се лигавил.
    ОК, има едно упражнение...
    Всяка сутрин, когато ти стане, изчакваш да падне. После го опъваш колкото можеш. За главата го хващаш. 5-10 минути опъване. После махваш една. Ама си представяш нещо, което ти действа противовъзбуждащо. Стремиш се да го задържиш прав през цялото време.
    Незабавен ефект. Удължава пениса с 10 санта за 5 дена... Чакай, ти не беше за удължаване...
    Съжалявам пич, не знам на какъв език да ти кажа, че няма нещо, което да "тренира" това по-бавно свършване.
    И все пак пробвай с "Отче наш...", вземе да стане.

кАртачо, кАртиш с коментарите си ...
    направо незнаеш колко много ми помогна ...

Айде сега сериозно някой да даде някой трик

anonymous768631
    Guest

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Момче с времето и практиката се получават нещата. НЯМА ДРУГ НАЧИН.
    Трагедията е пълна...

anonymous768631
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Korrnyy
    Не бе, ти не знаеш! Вие в тоя форум сте егати кретените.
    Я му кажете веднага къде е заровено съкровището на леприконите.

Цитирай Първоначално написано от kartacha
    Цитирай Първоначално написано от Korrnyy
    Не бе, ти не знаеш! Вие в тоя форум сте егати кретените.
    Я му кажете веднага къде е заровено съкровището на леприконите.
    хахаха а на колко си прочение ....

Member Аватара на delly
    Град
    София
    Еми,1-во няма нищо лошо в т'ва ,че ти става бързо. И дори и да свършиш бързо 1-вия път ,след това 2-рия път ще свършиш по бавно.Имам един бивш дет за 3 мин е свършил ...1вия път..но после е по бавен и тн и тн... Споко не е нещо ,от което да се притесняваш...
    А ако мислиш,че няма да доставяш удоволствие на мацката..Научи и някое друго нещо..примерно.... да я лижеш ... няма момиче ,което да не го харесва т'ва..
    Step by step, heart to heart, left right left
    We all fall down like toy soldiers
    Bit by bit, torn apart, we never win
    But the battle wages on for toy soldiers

Ами още докато започне да я лиже и свърши?

ннормално да го дигаш бързо радвай се ) ама и още не си свикнал и бързо се възбуждаш и аз съм така ... но това с свършването и аз като шляпкам свършвам бързо но като ебеш нали знайш че неможеш да си като автомат така че ш удървиш фронта!
    Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!

Всичко е до нагласа. Бързото свършване е само в главата ти, колкото повече мислиш за него и се притесняваш, толкова по-бързо ще свършваш. Най-добрия вариант е да си намериш приятелка, която ще те разбира. Че няма да се получи от първия път е ясно, ама с течение на времето ще почнеш да издържаш все повече. Тренировки му е майката. Секс всеки ден докато свикнеш да се отпускаш и почнеш да мислиш как да доставиш удоволствие на мацката, не как си щял да свършиш.
    Един от начините да го забавяш е да спираш за няколко секунди като усетиш, че ти идва. Друг е с презервативи или спрей за забавяне, ама не ти ги препоръчвам, казват че притъпявали напълно усещанията.

Благодаря на тези, които ми ми отговориха както трябва! Успокоих се най - после

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си