.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

изкуствени подсладители-огромна вреда

Вижте на каква статия попаднах и ако това е вярно, представете си какво се случва с нашия организъм, когато дъвчем дъвка без захар или пием лайт напитки, напоследък обаче забелязвам, че има много храни с подсладители на които не е обозначено на опаковката
    http://sinoptik.bg/?tid=40&oid=2551250

кво ревете? Поне ви е сладко. И още 1 + е ,че не действа като въглехидрат- не пълнеете! Като толкова сте заинтересувани да живеете 2 дена в повече яжте си захарозата и питайте за диети!Тва е пълна простотия , все едно някой ще живее 200 и 300 години и сте се зачудили още от 15 ... Гледайте си живота и да не ви дреме! Квото ще да става!

и още 1 съвет- не пийте лайт напитки!
    Баварец вадя от гараж, после на масаж!
    Гледаш репортаж за мен и моя антураж!

Повече от фен
    Абе за подсладителите не знам ама за колата знам от личен опит какво прави вече... така, че си опичайте акъла най-вече с нея. Съвет от изпатил си вече човек - който иска да слуша който не - може да разбере след някоя годинка сам какво си е причинил...

Цитирай Първоначално написано от Rolezzz
    Абе за подсладителите не знам ама за колата знам от личен опит какво прави вече... така, че си опичайте акъла най-вече с нея. Съвет от изпатил си вече човек - който иска да слуша който не - може да разбере след някоя годинка сам какво си е причинил...
    Да и кво толко прави колата : пълнее се от нея и ти омекват костите и много лесно се чушят . кво ти пука . нищо не може да ти стане от нея стига сте се филмирали

а изобщо неможеш да си докараш язва с нея нали. Аре сиктир!

Повече от фен
    да ти пък ако при всяка глътка си мислиш че ще си докараш язва и тва ще стане . ти сам каза да си живеем живота . тряя да мислим за по - важни работи за възрастта си отколкото да се филмирам как ще си докараме било то язва било то нещо друго .
    Видовете изкуство , което творим , са си просто занаятчийство . Най - великото изкуство е нашият живот - М.К.Ричардс !
    Нещо скрите в нас ни правеше слаби , докато не открихме , че това нещо сме самите ние - Робърт Фрост !

да те светна ,че язва можеш доста по-лесно да си докараш, от колкото да умреш от подсладител

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от modelcheee
    Цитирай Първоначално написано от Rolezzz
    Да и кво толко прави колата : пълнее се от нея и ти омекват костите и много лесно се чушят . кво ти пука . нищо не може да ти стане от нея стига сте се филмирали
    След като не си информиран/а защо се обаждаш?! В колата се съдържа ОРТОФОСФОРНА КИСЕЛИНА която се използва за разяждане на ръжда...Според теб щом това нищо не ти прави на червата - добре бе пий си я. Както казах горе -> вече съм патил така, че не се прави на остроумен/а щото хич не ти се отдава.
    Аман от разбирачи!!!

пич много добре знам че колата разяжда . преди 1 година там някъде тате използва кола да разяде ръждата на някъв болт или там квото беше . искам да ти кажа че от колата не се умира и хубаво е да е в ограничени количества но чак пък да не се пие

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си