.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

След кола маска на тялото - помощ

Здравейте. Вчера ми беше сефтето на гърдите и корема иначе крака и подмишници съм правил много пъти. Проблема ми е следния:
    Знам червените петънца които се появяват след колата но те ми, изчезват буквално за 2-3-4 часа. На краката вече ги нямам, на корема също. Проблема ми почва от последните 2 горни плочки нагоре към гърдите. Има тук-таме малки гнойчета, и едно такова зачервяване много специфично. Вярно, че кожата ми е чувствителна и още няма 24 часа от процедурата, но ме притеснява това, че на корема изчезнаха, а тука си седят и ме дразнят. Май малко късно се сетих да ги намажа с крем Здраве, чак тази сутрин. Ако имате някакъв съвет да ми дадете ще съм ви благодарен

Мажеш с кремче и чакаш. Ще ти мине, не се притеснявай. : )
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

А имали възможност да кажеш г/д за какво време изчезват, че аз нося тениски с шпиц деколте (такива остри) и е малко неприятно

Повече от фен Аватара на aLLa
    Град
    DreamlanD *
    Зависи колко е чувствителна кожата ти, но до 2-3 дни ще се махнат
    Същевременно се мажи с някакво кремче
    Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..

Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..

Ясна работа.. Благодаря Ви за бързите отговори

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Както казаха и по-горе продължавай да мажеш с крем и докато е зачервено моят съвет е да носиш по-затворени тениски, за да не се раздразни още повече кожата от слънцето.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Голям фен Аватара на VampireLover3
    Град
    Варна *
    също не ги пипай въобще освен когато ги мажеш, че положението ще стане още по зле и ако можеш във вас на си слагай тениска за да не ги дразни допълнително .. аз така преди време си епилирах ръцете и веднага след това сложих блуза с дълъг ръкав и крайният резултат беше ужасяващ, после чаках сигурно повече от месец да се махнат.

Голям фен Аватара на Sunshin3
    кремче или бебешка пудра
    No need to ask
    He's a smooth operator

Здравейте. Искам да ви кажа, че още има проблем по гърдите.. Тия по-бледите се махнаха, ама има още и такива които не мърдат. На ден ги мажа по 2 пъти

Ето ме пак... Проблема каточели се задълбочава - По-гърдите почти вече изчезнаха, а между гърдите и гушата ми излезнаха пъпки, а там козметичката ми скуба, мъхчето.. също се мажа, ама ефект няма. Мисля с ексфолиант да ги мазна, вие какво ще кажете ?

Голям фен Аватара на VampireLover3
    Град
    Варна *
    Абе не ги пипай остави ги те сами ще си отминат .. с колкото повече боклуци ги мажеш толкова по-зле ще става.

Приличам на някой пъпчив гъз

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Каква суета ! Няма да те спрат на улицата спокойно!

Важното е кожата ти да се успокой, а не да я третираш с какво ли е.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Re: След кола маска на тялото - помощ

Не си само ти брат! При мен винаги е така.Няма значение дали се мажа с крем,спирт,бебешка пудра и кви ли не др глупости.От 1 год. г/д винаги е така.Тъкмо се махат пъпките и зачервяването и вече всичко е наболо отново. Надявах се,че с времето кожата ще свикне,но не! Това лято ще съм с крем депилатор /почти все едно се бръсна,но не се зачервява кожата/ и държи 2-3 дена.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Как може да се мажеш с крем Здраве В него има цинков оксид, който се ползва при борба с акне и по пътя на логиката той изсушава кожата. Няма как да ти се махне червеното, тъй като ти не я мажеш с нещо, с което да се хидратира. Това не е универсален крем, който да го ползвате за каквото и да било... Вземи си някакъв лосион за след депилация, Регал имат добър и струва стотинки..
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Голям фен Аватара на Colombia
    Така хора!Ще ви дам 1 съвет,пък дано помогна и на 2-мата. \/

И аз още не съм го пробвала...

След като се върнете от кола маската си намажете епилираните места с Розова вода!!!Можете периодично да я нанасяте на чиста кожа преди лягане да речем за профилактика.Препоръчаха ми тази на БЪЛГАРСКА РОЗА КАРЛОВО!!!Потърсетет я
    Май струва около 3 лв.

Аз имам подобен проблем по горната част на ръцете,но не винаги.Решила съм да опитам.

Пък дано помогне \/ Ако не...поне няма да навреди.

Айде живи и здрави
    I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Пробвай да не ги мажеш поне 1 ден и виж дали ще изчезнат и изобщо какво ще се промени.Докато не се махнат недей да носиш тениски с деколте,щом те е срам от пъпките.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си