.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Помощ моля!

Здравейте!Аз съм нова тук и ще ви помоля за съвет.Ето я моята история на кратко:Миналата година се запознах с едно момче,харесахме се.Не ми е предлагал, но се получи нещто като "ходене"! Всичко си беше наред, само че аз бях на училище втора смяна, а той първа. Започнахме да се виждаме много рядко и за малко. Една вечер му писах смс че няма да мога да изляза и от тогава не съм му звъняла, а и той не ми звънна! Така всичко свърши без да е започнало! 6 месеца плаках за него, но накрая го забравих! Но после той е казал на един наш общ приятел да ми поиска номера и да ме пита дали има шанс отново да сме заедно! На мен ми стана мн гадно, защото се сетих за всичко и не отговорих. После си помислих и си поговорих с този наш общ приятел,отговорът ми беше НЕ защото исках да продължа напред!
    Но напоследък го виждам много често по улиците, но от далеч! И чувствата ми се засилиха, защото те никога не са изчезвали! Сега го искам обратно при мен, но незнам какво да правя, като аз почти не го виждам на по-малко от 50метра!!! Но наистина много го обичам, той е 1вата ми любов и никога няма да го забравя!!! Ще съм много благодарна ако някои ми даде съвет как да постъпя

Град
    Sofia
    Тормозила си се за нещо,което ти самата каза,че дори не е започнало ?Няма значение.По глупав начин сте прекратили всякакъв контакт дори няма и причина за това,така че защо не пробваш пак с него ?

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Надявам се да съществува в този форум поне един човек, който знае какво иска и не се налага да му казват.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Искам да пробвам пак с него, но няма как да стане, защото от тогава дори не сме си говорили, само един път той ми махна и толкова! А аз искам поне да излизаме заедно, в една компания, стига ми да съм покрай него...

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от shokogirl
    Искам да пробвам пак с него, но няма как да стане, защото от тогава дори не сме си говорили, само един път той ми махна и толкова! А аз искам поне да излизаме заедно, в една компания, стига ми да съм покрай него...
    А след като искаш да пробваш с него защо си казала друго на приятелят му ? Имала си някакъв шанс,а сега може би и него нямаш.
    Другият път,когато го видиш случайно отиди при него и го заговори.

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Обади му да се видите на кафе някой път.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Member Аватара на delly
    Град
    София
    Като го срещнеш на улицата,иди при него ,ако те хване срам махни му само.Немери общи познати с които да излизаш..и така лека по лека ще стигнеш до него...Ако не те хване срам направо иди и му кажи ...така и така не сме виждали от много време...искаш ли да излезем тия дни.. разменете си номерата и така Тоя път не прецаквай нещата..
    Step by step, heart to heart, left right left
    We all fall down like toy soldiers
    Bit by bit, torn apart, we never win
    But the battle wages on for toy soldiers

Аз наистина мисля, че го обичам, но в този момент му бях много ядосана, за това че ми казваше, че ме обича, а не ме потърси повече, а после иска пак да отида при него! Но сега той е пораснал и е много хубав! Но аз не съм от тези момичета, които са смели и те правят 1вата стъпка. А и ако го срещна нямам представа какво да му кажа...Моля Ви който има време и желание да ми помогне и да ми даде идеи!

Тук има ли нормални момичета,значи той не ти е званял 6 месеца и сега се е сетил.ХАаХАХах Ти добре ли си ? Моят съвет е да не се вращаш при него нека разбере какво е загубил и да съжелява.Но ти си решаваш.
    Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир

Мега фен Аватара на LoveChocolate
    Град
    Велико Търново :)<3:)<3:)<3
    Цитирай Първоначално написано от PoRcHeTaTa1
    Тук има ли нормални момичета,значи той не ти е званял 6 месеца и сега се е сетил.ХАаХАХах Ти добре ли си ? Моят съвет е да не се вращаш при него нека разбере какво е загубил и да съжелява.Но ти си решаваш.
    +1

Цитирай Първоначално написано от PoRcHeTaTa1
    Аз като гледам историята той е загубил колкото и тя не че е имало много за губене де :Д Ама той сега я търси пък и тя го иска та защо да не пробват пак

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София

Re: Помощ моля!

Цитирай Първоначално написано от shokogirl
    Една вечер му писах смс че няма да мога да изляза и от тогава не съм му звъняла, а и той не ми звънна! Така всичко свърши...
    И защо по случайност не ти хрумна на теб да му звъннеш все пак някога през тия страховити 6 месеца на рев и драматично страдание?
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Има неща, които съм пропуснала да напиша, съжалявам за което.
    На следващия ден сестра ми го е видяла да се разхожда с друго момиче за ръка! А и мисля, че ако искаше щеше да ми се обади, защото знаеше, че нямам ваучер в телефона! Освен това майките ни се познават.Неговата майка казала на мойта, че ме обичал ама съм била много малка за него!(По- голям е от мен с 3 години!!!)Мисля, че просто е искал да си намери оправдание не е събрал смелост да дойде и да ми го каже в очите!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си