.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Мракът, който, закри прекрасната принцеса.

Здравейте! Просто искам да споделя това, заради което изпитвам болка в момента. Всичко започна на 15 април, когато излезнах от болница, където имах престой от 3 седмици и тн.н.. Тогава разбрах, че моето момиче е направило опит за самоубийство (така поне твърди) , защото е смятала, че ми се е случило нещо. В същата вечер тя ми се обясни в любов, аз направих същото. И всичко беше перфектно. Пишехме си сърчица, целувки, прегръдки по скайп. Обаче проблемът беше, че между нас има голямо разстояние.Аз живея в един град, а тя в друг. Няколко пъти й предложих да отида до нейния град, обаче тя отказа. Започнах да се съмнявам... Беше ми кофти.. Тя ми казваше, че й е неудобно да се вижда с хора, които познава от скайп.. Окей, мисля, че я разбрах, обаче аз не й бях просто приятел, аз й бях гадже. Доста се съмнявах, че няма някое друго момче... Просто това разстояние ме убиваше.Няколко пъти й казвах, че се притеснявам дали всичко което си пишем по скайп, съществува в действителност.Тя ми отвръщаше с положителен отговор, обаче в крайна сметка винаги предлагаше да се разделим заради това мое съмнение.Писал съм й стихотворения и какво ли не съм й казвал. Вчера също си изразих болката пред нея, че не се виждаме, обаче тя ми каза, че не съм я разбирал, и каза, че ме къса.
    Много съжалявам за това,че й го казах. Смятам, че тя беше моята принцеса, сродна душа и тн.н... Исках да изживея живота си с нея, обаче .... Та, като казах, че няколко пъти съм й предлагал да отида до нейния град, имах предвид следното.. Тя винаги казваше, че е заета или казваше някакви нелогични оправдания, а в същите дни през цялото време беше на скайп.
    Просто исках да изразя болката си....

Криле разпервам,а после ги размахвам,като ангел небесен.
    Високо в небето се издигам и с облаци бели аз се сливам.

а поне виждали ли сте се поне дори веднъж ?

не, не сме се виждали. Само на снимки в скайп...
    Криле разпервам,а после ги размахвам,като ангел небесен.
    Високо в небето се издигам и с облаци бели аз се сливам.

еми просто не мисля че ако не се видите ще се получи нещо ... , а това връзка от разстояние не е връзка .... няма ятръпката при целувките ., прегръдките ... ;х .. Просто давай напред огледай се има много момичета ... , а когато тя разбере какво е загубила сама ще си е виновна

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave

epic thread.

If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Не мога ;д Даже майка ми беше лол'д ;д

Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Принцесата с тия откази за среща да не се окаже някой принц?
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Супер фен
    ^принц пак добре ако е, ми да не е някой тинясал жабок
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Тя е направила опит за самоубийство без дори да те е виждала,е това е смелост !
    Като оставим това,за мен не може да съществува връзка без партниорите да са се виждали поне веднъж.За това слез на Земята и започни да мислиш трезво

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Мисля, че се заблуждаваш, че сте имали връзка...
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Повече от фен Аватара на SorrowEyes
    Добре бе, не сте се виждали, а сте гаджета ?!
    WTF ?

Цитирай Първоначално написано от SorrowEyes
    Добре бе, не сте се виждали, а сте гаджета ?!
    WTF ?
    Да бе , кви са тея нови модерни начини

Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"

Мега фен
    Вие май не сгрявате дебелашката ирония ...
    Ех ,деца ,деца...Тролнати бяхте

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    аз с момето момиче, се запознах в скайп, и понеже е от тук, но учи чакк в софия и един ден си писахме и исках да се запознаем лично станах от скайп, звъннах й и й казах: Днеска повече няма нито да ти пиша, нито да ти звъня.. не ми се обаждай и ти..
    Изключих си телефона, качих се в колата, 2 часа път до софия, отидох пред тях, звъннах на звънеца и се видяхме.. и така започна всичко и сега всяка седмица, петък, събота, неделя и понеделник съм там при нея.. и тя е тук сега цялата ваканция и от септемрви сме заедно в София 2мата.. тя ще си учи там, аз ще съм студент там и така

Така, че ако искаш нещо, не предлагаш, а направо действаш.. дигаш си чукалата откъдето си, хващаш рейс или вклак и пред тях..
    Аз я примамих да си каже адреса нали в смисъл ние от доста време си пишехме, звъняхме си по телефона и т.н. и й викам сега си седя пред нас.. гледам си бялата къща.. а ваща каква е на цвят.. и тя нали ми казва сива.. и аз пак мълча.. и след това пак сега си седя пред нас на нашата улица.. а вашата как е? и тя като ми я каза, веднага я вкарах в gps-а и така

Успех

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Цитирай Първоначално написано от myNameIsImmortal
    аз с момето момиче, се запознах в скайп, и понеже е от тук, но учи чакк в софия и един ден си писахме и исках да се запознаем лично станах от скайп, звъннах й и й казах: Днеска повече няма нито да ти пиша, нито да ти звъня.. не ми се обаждай и ти..
    Изключих си телефона, качих се в колата, 2 часа път до софия, отидох пред тях, звъннах на звънеца и се видяхме.. и така започна всичко и сега всяка седмица, петък, събота, неделя и понеделник съм там при нея.. и тя е тук сега цялата ваканция и от септемрви сме заедно в София 2мата.. тя ще си учи там, аз ще съм студент там и така

Така, че ако искаш нещо, не предлагаш, а направо действаш.. дигаш си чукалата откъдето си, хващаш рейс или вклак и пред тях..
    Аз я примамих да си каже адреса нали в смисъл ние от доста време си пишехме, звъняхме си по телефона и т.н. и й викам сега си седя пред нас.. гледам си бялата къща.. а ваща каква е на цвят.. и тя нали ми казва сива.. и аз пак мълча.. и след това пак сега си седя пред нас на нашата улица.. а вашата как е? и тя като ми я каза, веднага я вкарах в gps-а и така

Успех
    Малко момчета биха имали смелостта да направят нещо подобно. Бравооо супер яко е От колко време сте заедно ако не е тайна?

Авторе мисля, че момичето те пързаля. Опитай се да я предразположиш да ти каже истинската причина, за това, че не иска да се видите. Минавала съм през подобно нещо, но ние се видяхме.
    nigga stole my bike

Мега фен Аватара на bootyboy
    Град
    Джелибония xoxo
    значи щом не иска да се видите не те взима на сериозно, знам, че боли..аз те разбирам, но не си заслужава да правиш глупости заради нея..интернет любовта е ужасна в повечето случаи..познавам и щастливи двойки запознали се в нета, но са малко..най- добре не се занимавай повече с нея, блокирай я и с времето ще я забравиш иначе ще продължиш да страдаш..едва ли нещо ще се промени и ще иска да се видите
    6б3З10

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    живота е гаден и несправедлив...
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Мега фен Аватара на Colouring
    Аз викам да оставиш тая скайп любов и да си намериш истинско гадже.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    аааааааааааа
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Щом се е опитала да се самоубие сигурно наистина има чувства,но все пак минавало ли ти е през главата,че снимките,които ти праща може да не са нейни и затова не иска да се срещате?

Супер фен Аватара на ADMIRALKA14
    Град
    На границата между реалността и непостижимото!
    Цитирай Първоначално написано от Violenza
    Принцесата с тия откази за среща да не се окаже някой принц?
    Цитирай Първоначално написано от Ssummerjam
    принц пак добре ако е, ми да не е някой тинясал жабок
    +1
    "As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Ако някой ми беше казал, че жена ми и любовницата ще се засекат в тийнпроблем, щях да загина от смях. Сега малко се понааках ;(

Ако не се видите, смисъл от тази връзка НЯМА..
    По дяволите, кой би приел нещо подобно, връзка по скайп, + тва да влагаш чувства..
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Мракът, който ЗАПЕТАЙКА закри прекрасната принцеса.
    <333
    REGGAE BOOM <3

Град
    София
    явно хич не е принцеса,а някоя лоша вещица разбирам болката ти,защото ти си вярвал в тази връзка,а тя не не трябва да се отчайваш заради посредствени хора,продължи напред и не вярвай на такива връзки в нета
    Женско съм!!;дддд

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Може да живо да е много грозна и да се срамува

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си