- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мракът, който, закри прекрасната принцеса.
Здравейте! Просто искам да споделя това, заради което изпитвам болка в момента. Всичко започна на 15 април, когато излезнах от болница, където имах престой от 3 седмици и тн.н.. Тогава разбрах, че моето момиче е направило опит за самоубийство (така поне твърди) , защото е смятала, че ми се е случило нещо. В същата вечер тя ми се обясни в любов, аз направих същото. И всичко беше перфектно. Пишехме си сърчица, целувки, прегръдки по скайп. Обаче проблемът беше, че между нас има голямо разстояние.Аз живея в един град, а тя в друг. Няколко пъти й предложих да отида до нейния град, обаче тя отказа. Започнах да се съмнявам... Беше ми кофти.. Тя ми казваше, че й е неудобно да се вижда с хора, които познава от скайп.. Окей, мисля, че я разбрах, обаче аз не й бях просто приятел, аз й бях гадже. Доста се съмнявах, че няма някое друго момче... Просто това разстояние ме убиваше.Няколко пъти й казвах, че се притеснявам дали всичко което си пишем по скайп, съществува в действителност.Тя ми отвръщаше с положителен отговор, обаче в крайна сметка винаги предлагаше да се разделим заради това мое съмнение.Писал съм й стихотворения и какво ли не съм й казвал. Вчера също си изразих болката пред нея, че не се виждаме, обаче тя ми каза, че не съм я разбирал, и каза, че ме къса.
Много съжалявам за това,че й го казах. Смятам, че тя беше моята принцеса, сродна душа и тн.н... Исках да изживея живота си с нея, обаче.... Та, като казах, че няколко пъти съм й предлагал да отида до нейния град, имах предвид следното.. Тя винаги казваше, че е заета или казваше някакви нелогични оправдания, а в същите дни през цялото време беше на скайп.
Просто исках да изразя болката си....
Криле разпервам,а после ги размахвам,като ангел небесен.
Високо в небето се издигам и с облаци бели аз се сливам.
не, не сме се виждали. Само на снимки в скайп...![]()
Криле разпервам,а после ги размахвам,като ангел небесен.
Високо в небето се издигам и с облаци бели аз се сливам.
еми просто не мисля че ако не се видите ще се получи нещо ... , а това връзка от разстояние не е връзка .... няма ятръпката при целувките ., прегръдките ... ;х .. Просто давай напред огледай се има много момичета ... , а когато тя разбере какво е загубила сама ще си е виновна
![]()
epic thread.
![]()
Не мога ;д Даже майка ми беше лол'д ;д
![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Принцесата с тия откази за среща да не се окаже някой принц?
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
^принц пак добре ако е, ми да не е някой тинясал жабок![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Тя е направила опит за самоубийство без дори да те е виждала,е това е смелост !![]()
Като оставим това,за мен не може да съществува връзка без партниорите да са се виждали поне веднъж.За това слез на Земята и започни да мислиш трезво![]()
Мисля, че се заблуждаваш, че сте имали връзка...![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Добре бе, не сте се виждали, а сте гаджета ?!![]()
![]()
![]()
WTF ?![]()
Да бе , кви са тея нови модерни начиниПървоначално написано от SorrowEyes
![]()
![]()
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
Вие май не сгрявате дебелашката ирония ...
Ех ,деца ,деца...Тролнати бяхте
аз с момето момиче, се запознах в скайп, и понеже е от тук, но учи чакк в софия и един ден си писахме и исках да се запознаем лично станах от скайп, звъннах й и й казах: Днеска повече няма нито да ти пиша, нито да ти звъня.. не ми се обаждай и ти..
Изключих си телефона, качих се в колата, 2 часа път до софия, отидох пред тях, звъннах на звънеца и се видяхме.. и така започна всичко и сега всяка седмица, петък, събота, неделя и понеделник съм там при нея.. и тя е тук сега цялата ваканция и от септемрви сме заедно в София 2мата.. тя ще си учи там, аз ще съм студент там и така![]()
Така, че ако искаш нещо, не предлагаш, а направо действаш.. дигаш си чукалата откъдето си, хващаш рейс или вклак и пред тях..
Аз я примамих да си каже адреса нали в смисъл ние от доста време си пишехме, звъняхме си по телефона и т.н. и й викам сега си седя пред нас.. гледам си бялата къща.. а ваща каква е на цвят.. и тя нали ми казва сива.. и аз пак мълча.. и след това пак сега си седя пред нас на нашата улица.. а вашата как е? и тя като ми я каза, веднага я вкарах в gps-а и така![]()
Успех![]()
Малко момчета биха имали смелостта да направят нещо подобно. Бравооо супер яко еПървоначално написано от myNameIsImmortal
От колко време сте заедно ако не е тайна?
![]()
Авторе мисля, че момичето те пързаля. Опитай се да я предразположиш да ти каже истинската причина, за това, че не иска да се видите. Минавала съм през подобно нещо, но ние се видяхме.
nigga stole my bike
значи щом не иска да се видите не те взима на сериозно, знам, че боли..аз те разбирам, но не си заслужава да правиш глупости заради нея..интернет любовта е ужасна в повечето случаи..познавам и щастливи двойки запознали се в нета, но са малко..най- добре не се занимавай повече с нея, блокирай я и с времето ще я забравиш иначе ще продължиш да страдаш..едва ли нещо ще се промени и ще иска да се видите
6б3З10
живота е гаден и несправедлив...![]()
![]()
![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Аз викам да оставиш тая скайп любов и да си намериш истинско гадже.
аааааааааааа
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Щом се е опитала да се самоубие сигурно наистина има чувства,но все пак минавало ли ти е през главата,че снимките,които ти праща може да не са нейни и затова не иска да се срещате?
Първоначално написано от Violenza
+1Първоначално написано от Ssummerjam
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
Ако не се видите, смисъл от тази връзка НЯМА..
По дяволите, кой би приел нещо подобно, връзка по скайп, + тва да влагаш чувства..
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Мракът, който ЗАПЕТАЙКА закри прекрасната принцеса.
<333
REGGAE BOOM <3
явно хич не е принцеса,а някоя лоша вещицаразбирам болката ти,защото ти си вярвал в тази връзка,а тя не
не трябва да се отчайваш заради посредствени хора,продължи напред и не вярвай на такива връзки в нета
Женско съм!!;дддд