Здравейте!Аз съм нова тук и ще ви помоля за съвет.Ето я моята история на кратко:Миналата година се запознах с едно момче,харесахме се.Не ми е предлагал, но се получи нещто като "ходене"! Всичко си беше наред, само че аз бях на училище втора смяна, а той първа. Започнахме да се виждаме много рядко и за малко. Една вечер му писах смс че няма да мога да изляза и от тогава не съм му звъняла, а и той не ми звънна! Така всичко свърши без да е започнало! 6 месеца плаках за него, но накрая го забравих! Но после той е казал на един наш общ приятел да ми поиска номера и да ме пита дали има шанс отново да сме заедно! На мен ми стана мн гадно, защото се сетих за всичко и не отговорих. После си помислих и си поговорих с този наш общ приятел,отговорът ми беше НЕ защото исках да продължа напред!
Но напоследък го виждам много често по улиците, но от далеч! И чувствата ми се засилиха, защото те никога не са изчезвали! Сега го искам обратно при мен, но незнам какво да правя, като аз почти не го виждам на по-малко от 50метра!!! Но наистина много го обичам, той е 1вата ми любов и никога няма да го забравя!!! Ще съм много благодарна ако някои ми даде съвет как да постъпя