Здравейте хора аз съм на 14 и съм 160 и тежа 50 кг и изглеждам отвратително дебела и изкам да сваля 10 или 11,12 кг,със сигорност повече от 8 миналата година свалих 8 и не изглеждах по слаба...после пак ги качих и пак ужас!!!....Моля ви кажета как да отслабна .
Има много теми за диети,прочети някоя друга и ще видиш . За кг от порядъка на 10-12 може би 90 дневната диета.Но пак казвам - прочети другите теми преди да пускаш отделна,защото има достаттъчно теми за твоя проблем!
maDamn
Диетолог...
Така съм създадена,че предпочитам да се усмихна..вместо да се намръщя..да погаля,вместо да ударя.Да повярвам,щом ме погледнат в очите.Много пъти са ме лъгали-дори най-скъпите..Най-близките..!! Обичта ми са тъпкали,с думи са ме оплитали.. И пак ме гледаха в очите..Може още 100 пъти да ме излъжат..Нека ! Едно не искам : ...Заради стоте измами..,Веднъж да не повярвам на очите,които наистина са били искрени !
То хубаво диети, ама в тая подрастваща възраст неправилната диета може да има катастрофални последствия. Особено като ви гледам как препоръчвате няк'ви 90-дневни глупости. Моят съвет е - храни се разнообразно (месо, яйца, млечни продукти, ядки, сурови плодове и зеленчуци и т.н. като изключиш чипс, кроасани, вафли и прочие пакетирана храна) и отделно задължително се запиши да спортуваш нещо.
Не се подлагаи на никакви диети а следваи няколко прости съвети(чела сам ги в нет а и в списания)
1.Пии много вода
2.Пии студени напитки(организма изразходва повече колории за да затопли течноста)
3.Яж супи(пилешка,доматена и др)
4.Една ябълка или чаша вода преди ядене
5.Дъвчи колкото се може повече(така храната се разгражда по-бързо)
6.Яж протеини те спонагат за по-бързия обмен на вештествата в организма
Запомни никоя храна не е вредна не се ограничаваи от определени храни просто консумираи с мярка![]()
Има ли желание има и на4ин.Няма ли желание....намираме оправдание....
Ти си решаваш,но според мен 10кг. са твърде много, особено на тази възраст.
За диети, не знам.
160 на 50 кг не вярвам да изглеждаш дебела
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Спортувай ходи на фитнес... яж по малко, но често не се тъпчи
здравословно хранене + спорт
тцтц, килограмите може и да са ти в повече(въпреки че ти трябват максимум минус 4 кг.), ама нещо друго ти липсва
There is a reason I said I'd be happy alone. It wasnt because I thought I would be happy alone. It was because I thought if I loved someone and then it fell apart, I might not make it. It's easier to be alone. Because what if you learn that you need love? And then you don't have it. What if you like it? And lean on it? What if you shape your life around it? And then it falls apart? Can you even survive that kind of pain? Losing love is like organ damage. It's like dying. The only difference is, death ends. This? It could go on forever . . .
Глупости. Има множество вредни храни, които и в грамове да ги приемаш, пак са си вредни. Хайде всеки ден си хапвай по една лъжичка транс мазнини да видим колко е безвредно.Първоначално написано от Makena
Именно. Ако не спортува, може да изглежда мазна без значение от килограмите. Обратно, ако спортува, може да изглежда добре и с някое килце отгоре.Първоначално написано от divacheee
Спорт, повечко вода и правилно хранене ( нямам предвид диети, а зеленчуци, месо, яйца и така )
eat well
stay fit
die anyway
----------------------------
love the life you live , live the life you love
Ами всъщност не правех нищо просто не ядях по много както преди да ги сваля тези 8 а и като съм на училище нагоре-надолу и така...но ги свалих за страшно много време горе-долу по 1 и кг на 1 месецПървоначално написано от divacheee
това е