Реших да си направя червен кичур,но само един (с кестенява коса съм) и сега се чудя дали няма да ме върнат,защото все пак си е играчка,а аз искам само един.Някакви ориентировъчни цени да ми кажете?
Мисля ,че няма да те върнат.За цена .. колко да е скъпо![]()
theo <333
Няма да те върнат, но цената предполагам, че във всеки салон си е индивидуална. Не мисля, че ще е скъпо![]()
Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..![]()
Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..
толкова ли не можеш да си вземеш една боя и да се мацнеш .. аз сама си правех червени кучури![]()
Ами да, ще ти излезе доста по-евтино, а пък ще ти остане боя и за друг пътПървоначално написано от LoveChocolate
![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Как ще те върнат, нали ще изгубят клиент така?!Цените варират в зависимост в кой салон ще отидеш.
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Ами няма как да си вземе сама боя, защото сигурно първо ще я минат с блондор и после с червена боя. Иначе няма да хване. Иначе глупости, как ще те върнат, на мен ми взеха 5 лева на кичур и ми направиха два, а иначе ако цялата си на кичури естествено са по-малко пари.
Sometimes I feel
Like I don't have a partner
Sometimes I feel
Like my only friend
Is the city I live in
The city of angels
Lonely as I am
Together we cry ..
Що да се минава с блондор първо? Пише, че косата й е кестенява, сигурно й е естествената. А дори и да не е , пак ще я хване. Според мен само на черна боядисвана/къносвана има вероятност да не стане без блондор.Първоначално написано от GunSnSteelflowers
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
^ Ами да, моята е черна и може би за това. Но все пак има разлика от кестеняво до кестеняво.
Sometimes I feel
Like I don't have a partner
Sometimes I feel
Like my only friend
Is the city I live in
The city of angels
Lonely as I am
Together we cry ..
Моята коса е много тъмно кестенява, почти черна.. И аз си бях направила с боята, която остана от майка ми и хванаНямаше нужда от блондор ... Предполагам че и при теб ще стане, няма да нужда да даваш пари за фризьор, само ще ти излезе по-скъпо, все пак е само един кичур :P
няма да те върнат хД само да знаеш че червеното се маха доста трудно![]()
:P
Защо да те върнат ? Нали това им е работата.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Правила съм си няколко пъти по един розов кичур при фризьор, като преди нанасянето на боята ми изсветляваха дадения участък. Струваше 3 или 4 лв., не помня точно.
За какво да я минават с блондор? Аз съм с тъмнокестенява коса и стоях точно с червена боя 15 минути, след като за червено пише, че трябва да се стои 25-30 и пак стана толкова червено, колкото и на приятелката ми, която от колко време си се боядисва в червено :Д На друга приятелка с наистина много тъмна коса пак и се получи, само че е с 1 тон по-тъмно. Няма смисъл да се изрусява.Първоначално написано от GunSnSteelflowers
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
И при мен така, обаче просто ей така един кичур и след 10 минутки го измих (бях забравила за негоПървоначално написано от kaRamella
) , а то взе че стана
ама не ми хареса много и не си направих друг (с кестенява коса съм)
![]()
I won't lie anymore you're the one who's loving my soul you belong to me and all you're love we can't die so easy ...
На мен ми взеха 5 лева, но много зависи къде ще отидеш.
Иначе и аз съм с кестенява коса, но исках син кичур, боядисваха кичура ~ 5 пъти докато се разбра, че без блондор няма как да стане. Така че си е до коса![]()
Няма да те върнат.По-добре да ти го направи професионалист...