- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Свеж дъх при първа целувка
Така скоро ми предстои първата целувка. Разбрира се, нормално е да се притеснявам. Момчето каза да не се. Така купих си два пакета дъвки.Чудя се дали да не си купя някакви ментолови бонбони, въпреки че не ги обичам. Леко ме боли зъбче, но другата седмица съм на зъболекар. Надявам се да не ми пречи стига да не ме заболи много. Дано не ми попречи на целувката, защото чак в края на седмицата съм на зъболекар.
Вие как мислите ще ми пречи ли? Съвсем леко и от време на време ме боли. Та да си купувам ли и бонбони ?
Искам така да го целуна, че да забрави, че не съм го правила. Един въпрос да дъвча ли дъвка по време на целувката, аз мисля, че е тъпо, въпреки че някои хора го правят? Мерси предаврително.
Ако искаш и трупове яж преди целувката, само недей да джвакаш някаква дъвка.
Ха, ха много си мил. Благодаря ти за тъпия коментар.
ползвай ментови бонбони "Ментина"
приятен вкус, леко лютиви, но водят до уникално свеж дъх..
А и са вкусни, цена 60 ст.![]()
А зъбчето дали ще ми пречи. Сега дори не ме боли.![]()
Първоначално написано от myNameIsImmortal
![]()
![]()
![]()
в коментара нямаше реклама
![]()
използвай ментови бонбонки-преди да настъпи моментът можеш да го схрускаш и глътнеш,а ако използваш дъвката можеш да се задавиш и...the endа ѝ не е особено приятно да се лигавите с дъвчици
novasum![]()
nirvana13![]()
а относно зъбчето....ако те целуне както трябва ще забравиш за всичко....е ако много те боли отложи "мероприятието" с ден...два
novasum![]()
nirvana13![]()
Сигурна съм, че ще ме целуне , както трябва, но сърцето ми вече изскача![]()
от тях съм най-доволен, затова дадох марката..Първоначално написано от CR0W
защото и други съм ял ама нямат нищо общо..
също тик-так-а е много хубав..![]()
ако искаш дъвчи само гледай след целувката дъвката да не е в неговата уста![]()
6б3З10
Недообмисляш нещата! Трябва да се изпипа всеки детаил за първата целувка и задължително всичко да мине по план! Дано ме разбереш правилно.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Що? Аз на моите редовно им крада дъвката.Първоначално написано от bootyboy
![]()
Добре сдъвка уош-аПървоначално написано от Anonimen05
![]()
хЪх...
Преди да излезеш си вземи дъвка, но за да не ти пречи я махни преди да се срещнете. После просто пий повече вода - дехидратацията води до лош дъх.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Не прави грешката да имаш дъвка в устата при първа целувкаНе стига че ти е притеснено, пък и тва да го мислиш къде да го държиш. Измий си зъбите, тва е достатъчно. Ебаси подготовката, дето си ударила. Дори и едно бонбонче да си изяла преди тва, пак си е нормално.
Ма ти така ако преди всяка целувка се подготвяш![]()
![]()
С дъвка се целувам и грам не ми пречи.. но за първа целувка по-добре недей! А зъба грам няма да ти пречи .. к'во те бърка тоя зъб не мога да разбера!!![]()
I Love YOU baby![]()
![]()