- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кажете си мнението
Такам аз съм на 15 (след по-малко от месец ставам на 16) приятелят ми е на 18 и връзката ни е може да се каже перфектна и изпитвал голямо желание да правя секс с него но не съм сигурна дали не ми е рано .знам ,че ше кажете ,че трябва да го напраавя като съм готова ,но аз вече се чувствам готова.И въпреки всичко се колебая дали още не ми е рано. Какво ше кажете вие? Предварително ви благодаря!![]()
П.П:Моля ви без шеги и разни такива !
Значи виж ся глам не се шегувам ама с него няма да стане на работа.предлагам ти да пробваш първо с мен.пиши ми на ЛС![]()
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
тези неща си идват от самосебе си . Не можеш да кажеш еми айде днес да си легнеме ... ами дата ще има ли или от тоя сорт . Единствено ти предлагам да чакаш само да си погае кога ще стане и кога не лично аз давам съвет най-добре на 17годишна възраст да е първия път на едно момиче
Няма правилна възраст за това.Важното е да се чувстваш готова,щом според теб това е човекът-действай![]()
Благодаря ви много за мненията ви !![]()
Самият факт, че се колебаеш и питаш по форуми показва, че ти самата не си готова.
Когато дойде моментът няма да изпитваш колебания. Няма да се чудиш дали трябва или не, дали си готова или не, дали той е човека или не. Моят съвет е да изчакаш точно този момент.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Глупости. Момичето е готово, но от всички феминистки глупости, които се изливат в медийното пространство се е разколебала.Първоначално написано от TheBeliever
Какъв феминизъм, к'ви 5 лева? Тя ако наистина е готова нямаше да пита непознати по форуми, а щеше да го направи.Първоначално написано от kartacha
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Съмнявам се, че авторката знае кво е феминизъм и медийно пространство.![]()
Welcome to the Jungle...
Това, че не знае, не значи, че те не й влияят пряко или поне косвено.
Според мен повече й влияе собствената й неувереност.
Welcome to the Jungle...
Честно да ви кажа наистина се чувствам готова, но доста хора ми казват ,че още ми е рано ,че съм малка и така нататък и затова реших да се консултирам с непознати лица за да разбера какво е вашето мнение![]()
Като спреш да се колебаеш, ще свършиш квото е нужно.
Welcome to the Jungle...
Аз пък ти казах да не му мислиш толкова, ако не се лъжа :P И преди другите да пишат коментари, да знаете, че и казах на живо. Муцка, наистина щом питаш във форуми явно не си готова. Не му мисли, като стане, стане. Тук всеки си казва различно. Някой може да ти каже и до брака да чакаш. Не сме врачки тук, сама трябва да си прецениш. Айде късмет следващия път.Първоначално написано от franky95
![]()
marto98 написа:Първоначално написано от FlashMX
не съм циганин ве а и ко кат съм 98 ? иначе ся детето в корема на прияталката ми нема ли да умре????? нали кат пиеш ескапел умира и пикае кръв после ????
Готова ли си да се справиш с последствията?
Запозната ли си с методите на контрацепция?
Срам ли те е при гинекологичен преглед?
Стиска ли ти да се изправиш и да кажеш на майка ти, че си бременна?
Не се заяждам, просто съм се нагледала на сеир/начела на отчаяни теми.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
мм да.. колко си прав! Ако си готова мила до сега щеше да си си легнала с негоПървоначално написано от TheBeliever
а не да пишеш по форумите.. ние от къде да знаем дали трябва да си легнеш с него..
I Love YOU baby![]()
![]()
уеуе обикновенно не се заяждам с шефовете си ама ти първият си път помисли ли уе майна ? щот аз си мисля че не си и немога да разбера какво толкоз се спичате не са важни всичките глупости щот живеем в времена в които всички над 9 год знаят как да се предвазват с кондом и т.н. просто трябва да се отдаде на удоволствието си с 1вият й а не да са спича за 1001 глупости !Първоначално написано от kalpazanka
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
Да, помислила съм си. И нямаше нужда да ми стиска да кажа на майка ми, че съм бременна, защото бях пълнолетна.
Айде без заяждания на дребно.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Моля те, не използвай думи, чието значение не знаешПървоначално написано от kartacha
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=32BoV...eature=related -
![]()
![]()
![]()
![]()
по темата: щом решението ти дали да правиш секс се влияе от мения във форум - значи НЕ не си готова![]()
Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!
дай му цветето си!Първоначално написано от franky95
не каза отколко време сте заедно..това е много важно..ако е отскоро не бързайтой е на 18 и има нужда от секс, но ако те обича ще те почака докато вече не се колебаеш..
6б3З10
както казах не аз се заяждах а тиПървоначално написано от kalpazanka
)
![]()
Не съм ходила, не съм очарована от идеята и съм сигурна, че ще умра от срам. Не мисля, че това е показател дали съм готоваПървоначално написано от kalpazanka
Още повече, че вече е малко късно.
живеем в времена в които всички над 9 год знаят как да се предвазват с кондом
Я пак си помисли. Сефте ли влизаш във форума, че не виждаш как 18-годишни момичета си мислят, че ескапел е противозачатъчно или как някакви обясняват, че намерили парченце (?!) от кондом в себе си?
За да отговоря на въпросите ... ДА... знам всичките мерки за безопасности няма как да не ги знам защото съм доброволка в един такъв клуб (К7) ,а за ходенето ходим от скоро (2 месеца) и много добре знам че ще ме изчака колкото е нужно.Написах тази тема защото днеска 2-ма приятели се опитаха да ме разубедят за това,защото съм била прекалено малка и някакви такива
Овс!Първоначално написано от franky95
Първоначално написано от kurtiii
Първоначално написано от natinkua