.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Кажете си мнението

Такам аз съм на 15 (след по-малко от месец ставам на 16) приятелят ми е на 18 и връзката ни е може да се каже перфектна и изпитвал голямо желание да правя секс с него но не съм сигурна дали не ми е рано .знам ,че ше кажете ,че трябва да го напраавя като съм готова ,но аз вече се чувствам готова.И въпреки всичко се колебая дали още не ми е рано. Какво ше кажете вие? Предварително ви благодаря!

П.П:Моля ви без шеги и разни такива !

Re: Кажете си мнението

Значи виж ся глам не се шегувам ама с него няма да стане на работа.предлагам ти да пробваш първо с мен.пиши ми на ЛС
    Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!

тези неща си идват от самосебе си . Не можеш да кажеш еми айде днес да си легнеме ... ами дата ще има ли или от тоя сорт . Единствено ти предлагам да чакаш само да си погае кога ще стане и кога не лично аз давам съвет най-добре на 17годишна възраст да е първия път на едно момиче

Няма правилна възраст за това.Важното е да се чувстваш готова,щом според теб това е човекът-действай

Благодаря ви много за мненията ви !

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Самият факт, че се колебаеш и питаш по форуми показва, че ти самата не си готова.

Когато дойде моментът няма да изпитваш колебания. Няма да се чудиш дали трябва или не, дали си готова или не, дали той е човека или не. Моят съвет е да изчакаш точно този момент.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

anonymous768631
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
    Самият факт, че се колебаеш и питаш по форуми показва, че ти самата не си готова.

Когато дойде моментът няма да изпитваш колебания. Няма да се чудиш дали трябва или не, дали си готова или не, дали той е човека или не. Моят съвет е да изчакаш точно този момент.
    Глупости. Момичето е готово, но от всички феминистки глупости, които се изливат в медийното пространство се е разколебала.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от kartacha

Глупости. Момичето е готово, но от всички феминистки глупости, които се изливат в медийното пространство се е разколебала.
    Какъв феминизъм, к'ви 5 лева? Тя ако наистина е готова нямаше да пита непознати по форуми, а щеше да го направи.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Съмнявам се, че авторката знае кво е феминизъм и медийно пространство.
    Welcome to the Jungle...

anonymous768631
    Guest
    Това, че не знае, не значи, че те не й влияят пряко или поне косвено.

Според мен повече й влияе собствената й неувереност.
    Welcome to the Jungle...

Честно да ви кажа наистина се чувствам готова, но доста хора ми казват ,че още ми е рано ,че съм малка и така нататък и затова реших да се консултирам с непознати лица за да разбера какво е вашето мнение

Като спреш да се колебаеш, ще свършиш квото е нужно.
    Welcome to the Jungle...

Цитирай Първоначално написано от franky95
    Честно да ви кажа наистина се чувствам готова, но доста хора ми казват ,че още ми е рано ,че съм малка и така нататък и затова реших да се консултирам с непознати лица за да разбера какво е вашето мнение
    Аз пък ти казах да не му мислиш толкова, ако не се лъжа :P И преди другите да пишат коментари, да знаете, че и казах на живо. Муцка, наистина щом питаш във форуми явно не си готова. Не му мисли, като стане, стане. Тук всеки си казва различно. Някой може да ти каже и до брака да чакаш. Не сме врачки тук, сама трябва да си прецениш. Айде късмет следващия път.
    Цитирай Първоначално написано от FlashMX
    Аз най се кефя на Лъвовете... Няма човек който да познавам да е лъв и да е некъв тъпанар, злодей или нещо от сорта.
    marto98 написа:
    не съм циганин ве а и ко кат съм 98 ? иначе ся детето в корема на прияталката ми нема ли да умре????? нали кат пиеш ескапел умира и пикае кръв после ????

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Готова ли си да се справиш с последствията?
    Запозната ли си с методите на контрацепция?
    Срам ли те е при гинекологичен преглед?
    Стиска ли ти да се изправиш и да кажеш на майка ти, че си бременна?

Не се заяждам, просто съм се нагледала на сеир/начела на отчаяни теми.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

мм да.. колко си прав! Ако си готова мила до сега щеше да си си легнала с него а не да пишеш по форумите.. ние от къде да знаем дали трябва да си легнеш с него..
    I Love YOU baby

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Готова ли си да се справиш с последствията?
    Запозната ли си с методите на контрацепция?
    Стиска ли ти да се изправиш и да кажеш на майка ти, че си бременна?

Не се заяждам, просто съм се нагледала на сеир/начела на отчаяни теми.
    уеуе обикновенно не се заяждам с шефовете си ама ти първият си път помисли ли уе майна ? щот аз си мисля че не си и немога да разбера какво толкоз се спичате не са важни всичките глупости щот живеем в времена в които всички над 9 год знаят как да се предвазват с кондом и т.н. просто трябва да се отдаде на удоволствието си с 1вият й а не да са спича за 1001 глупости !
    Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Да, помислила съм си. И нямаше нужда да ми стиска да кажа на майка ми, че съм бременна, защото бях пълнолетна.
    Айде без заяждания на дребно.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от kartacha

Моля те, не използвай думи, чието значение не знаеш http://www.youtube.com/watch?v=32BoV...eature=related -

по темата: щом решението ти дали да правиш секс се влияе от мения във форум - значи НЕ не си готова
    Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!

Такам аз съм на 15 (след по-малко от месец ставам на 16) приятелят ми е на 18 и връзката ни е може да се каже перфектна и изпитвал голямо желание да правя секс с него но не съм сигурна дали не ми е рано .знам ,че ше кажете ,че трябва да го напраавя като съм готова ,но аз вече се чувствам готова.И въпреки всичко се колебая дали още не ми е рано. Какво ше кажете вие? Предварително ви благодаря!

дай му цветето си!

Мега фен Аватара на bootyboy
    Град
    Джелибония xoxo
    не каза отколко време сте заедно..това е много важно..ако е отскоро не бързай той е на 18 и има нужда от секс, но ако те обича ще те почака докато вече не се колебаеш..
    6б3З10

Да, помислила съм си. И нямаше нужда да ми стиска да кажа на майка ми, че съм бременна, защото бях пълнолетна.
    Айде без заяждания на дребно.
    както казах не аз се заяждах а ти )

anonymous708973
    Guest
    Не съм ходила, не съм очарована от идеята и съм сигурна, че ще умра от срам. Не мисля, че това е показател дали съм готова Още повече, че вече е малко късно.

живеем в времена в които всички над 9 год знаят как да се предвазват с кондом

Я пак си помисли. Сефте ли влизаш във форума, че не виждаш как 18-годишни момичета си мислят, че ескапел е противозачатъчно или как някакви обясняват, че намерили парченце (?!) от кондом в себе си?

За да отговоря на въпросите ... ДА... знам всичките мерки за безопасности няма как да не ги знам защото съм доброволка в един такъв клуб (К7) ,а за ходенето ходим от скоро (2 месеца) и много добре знам че ще ме изчака колкото е нужно.Написах тази тема защото днеска 2-ма приятели се опитаха да ме разубедят за това,защото съм била прекалено малка и някакви такива

Овс!

Цитирай Първоначално написано от kurtiii
    Здравейте,моята приятелка се налага за 3 път да пие ескапел за 3 месеца.Първия път към 25 април,2 път началото на юни и сега.Може ли да и навреди,защото на листовката на ескапел пише 2 пъти в годината.
    Цитирай Първоначално написано от natinkua
    здравейте искам да ви попитам нещо ! С моя приятел днес правихме сех на мен ми беше за първи път и той се изпразни в мен имали вероятност да съм забременяла и тнт.....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си