.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Да го караме бавно?

Здравейте. Имам един въпрос. С приятеля ми се сме заедно от много скоро (10тина дни), но се познаваме от около два месеца горе-долу и преди да тръгнем излизахме и се виждахме известно време. И май проблемът ми е всъщност, че с него не се държим по-различно от начина , по който се държа с приятелите си. Когато излезем се прегръщаме като се видим и като разделяме ..останалото са само разговори. Доколкото го познавам той е от хората, които трудно изразяват чувствата си и така нататък, обаче само за мен ли не е нормално да се зарибяваме от месец-два, вече да сме заедно и още да не ме е целунал(не искам аз да действам първа).. когато излезнахме последно той ми каза, че му харесва да прекарваме време заедно, защото сме го "карали бавно"... това какво трябва да значи..
    супер объркана съм..вече дори се е случвало да ме питат защо се държим така и аз се чудя как да извъртя темата..
    Благодаря предварително на отговорилите.

По срамежлив е. Другия път го целуни, вярвай ми иска му се просто го е страх. Трябва да му помагаш(един вид да го подтикваш) да изразява чувствата си и всичко ще е ок.

Ъъъ, не искам аз да го целувам, защото не съм се целувала.. и да не искам аз. Въпреки че не съм сигурна и той дали се е, имал е преди приятелки, обаче доколкото знам и с тях се е държал по същия начин, което за мен лично е тъпо.. Ама май си прав, че трябва да го подтиквам, защото аз първа го прегърнах и оттогава го караме така.. Абе то както е тръгнало може и накрая аз да го целуна, обаче тва което каза, че искал да го караме бавно ме притеснява..не искам да избързвам, въпеки че не е кой знае какво..

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    В днешно време има сек'ви хора оО Ужас... Метни му се на врата пък ако те дръпне, вече е ясно ;д
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Наемете си любовен консултант.
    Welcome to the Jungle...

Аз бях същия, се едно срам ме беше некво ии сега много съжелявам трябваше ми малко некой да ме побутне и всичко беше ок.

Голям фен Аватара на eminemfenka
    Цитирай Първоначално написано от IseeDEADbodies
    В днешно време има сек'ви хора оО Ужас... Метни му се на врата пък ако те дръпне, вече е ясно ;д
    ла-ла-ла

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Може просто да е срамежлив. Опитай ти да го целунеш. Не вярвам да се дръпне.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Съгласна съм с UrNextLover. Целуни го! Щом се притесняваш от целувката с език, го целуни без. Иначе с това "че го караме по-бавно" само се оправдава.
    За мен истинският слисъл на "по-бавното" е по-бавно емоционално обвързване, а не по-малко сексуални отношения.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

^ Пропускаш обаче факта, че твърде често сексуалните отношения са вързани с емоционалното отдаване

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Като бях на 12-13 и аз бях така с едно "гадже".
    И двамата ни беше срам. И само си се гушкахме нищо повече. Е кво.. бях малка.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Цитирай Първоначално написано от xBadxApple
    ^ Пропускаш обаче факта, че твърде често сексуалните отношения са вързани с емоционалното отдаване
    Да, на при всеки степента на отдаване е различна и можеш до една степен да го контролираш. По-бавно не значи, че въобще отсъства.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    За мен истинският слисъл на "по-бавното" е по-бавно емоционално обвързване, а не по-малко сексуални отношения.
    Бавното опознаване не се връзва с ранния старт на сексуалните отношения. Както не веднъж съм казвал, ако почнеш рано да правиш секс се объркваш. Не знаеш дали наистина харесваш личността на човека до теб или просто ти харесва секса с него.

Супер фен Аватара на 4o4ina
    Цитирай Първоначално написано от UrNextLover
    По срамежлив е. Другия път го целуни

Повече от фен Аватара на blaaablaaablaaa
    Целуни го! Ходенето означава говорене, прегъщане, целувки, секс и всичко одтанало. Иначе ще е просто приятелство. Целуни го - просто стябва да побутнеш старата тарятайка, за да запали. Щом сте гаджета, значи се очакват такива неща.

Повече от фен Аватара на SorrowEyes
    Искам всички момчета да са такива...

Късметлийка си, че не е някой разгонен пич, в чиято глава се върти само едно.
    Щом му е приятно да бъде в твоята компания и можете да си разговяряте за най-различни неща, всичко е наред. Другото е лесно, всичко с времето си. Ако насилиш нещата, ще съжаляваш според мен.

Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    Цитирай Първоначално написано от xBadxApple
    Да, на при всеки степента на отдаване е различна и можеш до една степен да го контролираш. По-бавно не значи, че въобще отсъства.
    E, това си е така, тук съм съгласен с теб. Просто понякога има хора, които са супер плашливи от възможността да хлътнат по-силно и да 'избързат' с темпа си...

...което ми е странно, но тяхно решение. Никога не съм бил фен на вековните ухажвания преди връзка и баавни поетапности вече в нейните рамки.

Повече от фен Аватара на abvd
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar
    Наемете си любовен консултант.
    +1
    ESL !!!

Супер фен Аватара на badsector
    Цитирай Първоначално написано от SorrowEyes
    Искам всички момчета да са такива...

Късметлийка си, че не е някой разгонен пич, в чиято глава се върти само едно.
    Щом му е приятно да бъде в твоята компания и можете да си разговяряте за най-различни неща, всичко е наред. Другото е лесно, всичко с времето си. Ако насилиш нещата, ще съжаляваш според мен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си