Здравейте! Искам да ви попитам за съвет. Тя ми се оплака че се скарала с приятеля си, и той и посегнал. Веднага и предложих да дойде при мен, защото няма къде да остане, тя помисли и реши да дойде при мен. Нямах намерения нито за секс нито за нищо, просто я имах като позната, приятелка и да и окажа едно рамо помощ. Тя дойде и още същата вечер един приятел ми звъни и ми казва че от доста време се опитва да бъде с нея и да не се опитвам да правя нещо, едва ли не да му разваля работата. Казах му че нямам намерения и не се опитах да направя нищо. На другия ден той ми звънна да дойдел вкъщи да се видели....съгласих се....глупак....той дойде...няма да споделям за нещата които се случиха вечерта .... почувствах се излишен....живяхме около седмица заедно с нея....сближихме се и аз хлътнах по нея.....заобичах я. Когато дойде времето да се разделим ми беше много тежко, споделих и че я заобичах и тя ми каза че и е много трудно в момента, че не може да предприеме нищо, заради бившия , заради този дето отдавна се занимава с нея и сега като капак и аз.....но нали знаете какво е мъж да хлътне по жена...чувството да си готов да направиш всичко за да е тя с теб. Събрахме се тримата, и тя каза че той имал по голям шанс да бъде с нея защото отдавна се занимава с нея. Не се отчаях, стана ми гадно и спрях да я търся. Но през времето на два пъти тя ме потърси , като приятели се виждаме и си споделяме, но не мога да се примиря със ситуацията, като характери си пасваме, зодия телец сме и двамата, как да постъпя в момента ? Да се държа като приятел с нея ? Да задържа позицията така? Получих съвет от приятели, че ако не я търся ще е по добре за ситуацията, тя да осъзнае какво чувства.....доста ми е трудно приятели, дайте ми съвет как да постъпя. Междо другото тя знае какво чувствам много добре.