- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Juicу Couture в България
Непокорната марка Juicy Couture посреща своите фенове в София с официалното откриване на първия си бутик. Той ще се намира в самото сърце на града, на една от основните модни локации за луксозни марки в столицата - ул. Съборна 4 - и ще отвори врати за всички модни фенове в началото на април. Бутикът ще бъде е новата гореща модна точка в центъра на София.
Juicy Couture представя на българската публика един нов свят, който успешно комбинира мода, лукс, безкомпромисен стил, разнородни материи, бум от цветност и свежест.
Източник : http://www.graziaonline.bg/v11801/bo...y-couture.html
Е , какво ще кажете ?![]()
Има ли такива, които вече са посетили бутика?![]()
Някакви впечатления ?!![]()
![]()
Аз още не съм ходила, но в най-скоро време смятам да се поправя, защото съм страшна фенка на чантите им и то от мнооого време !![]()
![]()
![]()
![]()
Да, откачам.![]()
![]()
To infinity and beyond.
Понеже си им фенка, сигурно си гледала в интернет и знаеш колко струват.. Та какви цени варират на тези чанти ?
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
http://woman.hotnews.bg/n/juicy-cout...riya.7987.html
Дрехите като цяло ми харесват, но чантите (или поне някой от тях) ми циганеят![]()
Любимата ми марка е!Нереална е съчетава точно двата стила,които харесвам ииии ...мамка му не съм от София..![]()
Не се ли пише Juicy Couture ?
Много е скъпо, според мен не си заслужава.
^ имат ли български сайт,където може да се гледат и цени и стока![]()
Да, бях объркала заглавието в цялата тая еуфория, която ме е заляла.Аз също не съм от София, но тези дни ще ходя специално затова, и по-специално за чанта.
Да, скъпички са, но това и страхотен блян от поне 3 години и съм твърдо решена, че трябва да имам такова съкровище !![]()
Български сайт нямат, а иначе и на мен ми е интересно как седят нещата със цените, примерно ако една чанта е 250$ дали ще струва 250лв. или към 400 ?!![]()
![]()
To infinity and beyond.
За първи път чувам![]()
Л О К О П Л О В Д И В <3 Д Ж Ъ С Т И Н Б И Й Б Ъ Р <3
400Първоначално написано от Infinity
![]()
В аукро има няколко чанти по 150лв![]()
Харесвам им много нещата! : )) Чанти, дрехи.. И парфюмите им, също!
Не съм от София, но когато отида до София ще посетя бутика.
Би ли дала линк, че аз нио не намирам ..Първоначално написано от mecheeeee
![]()
To infinity and beyond.
С изключение на чантите не съм фен на марката.Случвало се е да ми хареса някоя дрешка,но специално от тази колекция само и единствено чантите са сладурски.Дрехите не си заслужават парите,прекалено обикновени ги намирам.
Не съм била още.
Но тези чантиии![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Пффф страхотнииииииииииии сааааааааа![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И на мен не ми харесват,твърде много кич.
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Момичета, курса на долара в момента е 1.34 лева. Което ще значи, че чанта за 250$ ще струва 335 лв.
По принцип чантите им в момента не надвишават 200$, може да погледнете в сайтааз в момента съм си набелязала чанта за 198$ и ще ми излезе 265 лв. някъде. Предполагам обаче, че в самия магазин ще има надценка...но пък може и цените да са стабилни и равни на българския лев, примерно като цените на марката Карен Милан, цените в български левове са равни на британския паунд.
Впрочем, Juicy Couture съм си поръчвала от сайта на asos, но от там излизат значително по-скъпо, май...
Нормално, всеки с вкуса си.![]()
Относно чантите в aukro, как смятате оригинални ли са ?![]()
Харесах си една, но не знам..![]()
To infinity and beyond.
http://aukro.bg/juicy-couture-unikal...2.html#gallery
Харесва ми, а пък и цената е добра.![]()
А, иначе - да , най-вероятно не са оригинални.![]()
To infinity and beyond.
Повече от чантите им надвишават 200 $. И аз съм им голяма почитателка, но все още не съм се престрашила да дам 500 лв. за чанта.![]()
Харесаха ми няколко чанти, но едва ли ще дам 200-300лв за чанта.Не знам, но ми се виждат доста скъпи.Ако скоро ходя до София ще вляза в магазина да разгледам.Мисля, че ако си харесам нещо по-добре да си го купя то там, отколкото от Аукро, където може да не са оригинални,а да са им сложили високите цени.![]()