- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Проблем с апарат :)
Здрасти))))))))
Преди няколко месеца обектива (леле дано не бъркам думата ;д ) на цифровия ми апарат започна да ''забива'' при прибирането..и като го натисна леко се оправяше...един ден изобщо не искаше да се прибере (не съм го натискала силно) ...после пък се прибра и сега вече не иска да ''излезе''
Утре изтича гаранцията на апарата,а на баща ми го мързи да ме закара до Техномаркет
![]()
![]()
![]()
Някой имал ли е същия проблем,то със сигурност се оправя,това ми е ясно ;д ,но колко г/д ще струва и т.н.![]()
Ако някой ми отговори ще съм му много благодарна![]()
Проблема е механичен - оправя се само в сервиз!![]()
Е аз сама не съм си и помисляла да го оправямИнтересно ми е колко струва приблизително,защото ако е много,по-добре да си взема нов
![]()
Мерси за отговора![]()
Няма как да ти кажа точно колко ще струва ремонта - това ще ти кажат хората от серзива след като погледнат фотоапарата и локализират проблема!Първоначално написано от Biskfitka
![]()
""Техномаркет""-щом чуя тая дума ми прилошава преди година само от там пазарувах обаче незнайно защо всичко се разваля...домашния телефон се бъгна, МР4 се бъгна,телевизара. Стана ми интересно че като отидох в мултирама видях същата МР4 но с 5 лв. по-скъпа и си я взех... интересното е че от тогава до сега нищо не и сее случило. Сякаш всички светски боклучи отиват в Техномаркет![]()
![]()
МерсиПървоначално написано от doomkillerr
Ами ние иначе имаме доста неща от Техномаркет...не можем да се оплачем![]()
Сега остава да навия бащата да ме закара до там![]()