- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Тясна ;/
Ам кажете ми как ам незнам и аз гаджето ми да стане понее малко по-широка.. проблема е, че ее мнооого тясна имало е случай в който свършвам за 2 мин и после ме боли главичката след секса страшно тясно е.. пробвах да я възбудя много и пак си е така.. незнам и аз какво да правя..
пич накарай я да се отпусне максимално .. по дълга секс игра и по нежно го карай въжбуди я на макс .. повече лубрикант и МАКСИМАЛНО отпускане тва му е майката!
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
ти не беше ли девствен ве готин, че даваш такива яки съвети. тя путката като си е тясна, ако ще и лубрикант да и слага няма да стане по-широка. има разлика между отпускане+възбуда и разширениеПървоначално написано от playboyche
![]()
по темата : практика, давайте по-често и по-грубо, предполагам ще помогне малко
afk
а на нея изобщо прави ли и се секс![]()
6б3З10
ХАХА пич ами аз съм сиг че и ти си но поне имам малко повече сексуална култура от теб .. ако това относно въпроса може да се нарече така де но ок ... така че съм сигорен че и ти си девствен но разликата е че съм малко по умен от теб !Първоначално написано от 6amanago6ko
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
мименце това че ме мързи да пиша не значи че съм глупав ....Първоначално написано от miminko
)
![]()
Използвай крик!Първоначално написано от Freakylol
Първоначално написано от kurtiii
Първоначално написано от natinkua
Ми прави и се..Първоначално написано от bootyboy
Тоя крик мога да го ползвам за аналния ти отворПървоначално написано от AnalenTerorist
Но все пак добре, че ги има тролове като тебе да има кой да седи във форума..
Ще й трябва доста разтягане, че да се разшири.
Аз правя секс от сума ти години, ама ей на почнах да се разширявам преди 2-3 чак. Преди това и мен ме болеше, и мъжа имаше проблем точно с бързото свършване...
Много секс трябва и не очаквай кой знае какви резултати.
Ползвайте повече овлажнители и бъди по-нежен, използвай повече пръстчета, език, заложете повече на любовната игра. Така ще се отпусне ( не да се разтегне) и ще се кефите повече.
И задълже с презерватив, иначе като ти се забелва на голо, ще те боли повече![]()
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Батенце всичко живо търси тесни ти от такова бягаш...
За свършването- не е задължително да е заради путката на приятелката ти. Може проблема да е другаде.
За разширяването- доста по-дълга любовна игра. *Хиперболизирано* Ако досега просто е била влажна преди да почнеш да я чукаш, вече я карай да подгизва.
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Всеки иска нещо по тясно...Пробвайте наистина с по-дълга любовна игра...пуснете си неква яка музика..накарай я да се отпусне на макс ! Когато и правиш френска любов ползвай по-вече слюнка,1-2 пръста...език..Когато я л*жеш леко вкарвай езика си в нея..усещането за нея ще е супер яко (личен опит) и ще е по влажна..накарай я да свърши преди да си започнал още за да не е тясна.
И задълже с презерватив,нит искаш бебе на тея години,нит искаш да те боли ако не се е отпуснала достатъчно.
Относно свършването,може просто ти да свършваш по -бързо не да е заради нея.Всеки мъж в началото свършва бързо... Не се притеснявай и това се тренира.
Step by step, heart to heart, left right left
We all fall down like toy soldiers
Bit by bit, torn apart, we never win
But the battle wages on for toy soldiers
Ти няма ли да кажеш използвай крАкПървоначално написано от AnalenTerorist
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
нека съм девствен, готин, нека ти да имаш по-богата сексуална култура. чети си там книжките и се образовай, нали аз си чукам и го местя от единия крачол в другия. пък и на теория и аз знам как се пилотира самолет, ама не би се качил на моя да те повозя налиПървоначално написано от playboyche
![]()
afk
нито е отпусната нито в възбудена.. постарай се да я предразположиш повече!![]()
I Love YOU baby![]()
![]()
Явно наистина трябва повече любовна игра. Относно свършването смятам, че е от това, защото е имало пъти който сме правили секс и съм държал по 40 минути и ми се е налагало да свършвам, защото не ни е стигало време не знам и аз вече.. Мерси на всички ( без троловетеПървоначално написано от delly
)
Добре бе, не мога да разбера, по цял ден пРоно гледат и НИЩО не вдяват беТе това е да си прост.... да гледаш, да гледаш, да го наблюдаваш в рамките на 20 мин, как влиза и излиза и да не вденеш какво виждаш. Много хора от тук ми приличат на такива типове (nothing personal biatcheZ)
![]()
тя колко ли е била притеснена..щом едва й го вкарваш...предразположи я ...възбуди я максимално ..пък после действай ..
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Закакво даваш савет като си девствен ? тук ти не трябва да взимаш отношение,като не знаеш за какво става дума.Така най се дразня.Първоначално написано от playboyche
![]()
И аз съм като твойта приятелка,но наистина пробвай с по-дълга игра и може би някви мили думи,за да се отпусне добре.Има ефект,но не очаквай от 4-5 пъти секс да се отпусне много.
Смени тактиката,разбери какво и харесва,повече докосвания,целувки,както казаха - по-дълга любовна игра!
ХАХА тъпак ... а си мислиш,че някой ще ти повярва ли?тъп комплексиран дечко.. мен поне не ме е срам да си го призная!Първоначално написано от 6amanago6ko
![]()
чисто медицински погледнато
Тясна е защото:е адски слаба или е генетично заложено.
Ако е адски слаба попринцип след известна практика ще се оправят нещата колкото за твоя пенис,доста труд ще вложиш обаче.
Ако е отслабнала с хапчета колкото и практика да има-ниакъв шанс.
Убедена съм в това което говоря!Ако те интересува защо ,пиши на лично![]()