.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Повече от фен Аватара на Wikzinka
    Град
    YouR PinK DreAmS

Чорапогащник

Искам да попитам дали някой знае какви точно чорапогащници носят певиците в клиповете си , защото са почти невидими и искам и аз да си купя някакъв подобен Тези обикновените не са със същия ефект - при тях много си личи , че си с чорапогащник , а при тези на известните се вижда само , ако ги дадат по - отблизо и се загледаш
    Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    За първи път чувам, че певиците носят чорапогащник, нали ще си личи ако са със сандали или отворени обувки... Но не знам може и да е така, въпреки че се съмнявам. И защо ти е чорапогащник, сега е лято
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Град
    YouR PinK DreAmS
    В клиповете носят ... на концерти също , но не винаги Питам понеже като си направя кола маска и краката ми стават на червени петънца за 1-2 дни и с чорапогащника да ги прикривам поне малко
    Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Ами.. по-добре се мажи с крем за след депилация или бебешко олио, лосион за тяло и etc. И по-добре 1-2 дни да си с дълги панталони или рокли - няма да ти е толкова топло, но с чорапогащник, не знам, мисля че ще ти запарява много повече...
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Супер фен Аватара на millmii
    Град
    Sofia
    Добре де, момичето просто пита дали знаете къде се продават, не й се нахвърляйте..
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Ми има едни тънки с ликра, пробвай с тях

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Отиваш в магазина и искаш чорапогащник без ограничител с не по-вече от 15-20 den (естествено зависи и от тена ти).
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Ами какъвто и тънък чорапогащник да си сложиш, дори да е скъп, той ще е прозрачен и петънцата/пъпчиците пак ще ти личат. По-добре се консултирай с козметик как да си успокоиш кожата по-бързо
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Град
    YouR PinK DreAmS
    Мерси на всички за отговорите Интересувала съм се и ми казаха , че е нормално след кола маска да излизат червени петънца , но през лятото е много гадно и с каквото и да ги мажа не минават по - бързо Предполагам , че просто ще трябва да се примиря 1-2 дни в месеца да обличам дълги панталони

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си